Najnovije vesti

ŠOK DETALJI IZ ŽIVOTA LEKARA KOJI JE UBIO RODITELJE: Upucao majku i oca zbog vikendice, ali meštani ga pamte kao HEROJA!
Foto: Dado Đilas, Facebook

ŠOK DETALJI IZ ŽIVOTA LEKARA KOJI JE UBIO RODITELJE: Upucao majku i oca zbog vikendice, ali meštani ga pamte kao HEROJA!

Crna Hronika

Dr Zoran K. (48), iz Sremskih Karlovaca, koji je danas ubio svoje roditelje, pre šest godina je pomagao u poplavama koje su zadesile našu zemlju.

“Ovo je pravo vreme da sve nazaposlene kolege pokažu šta znaju i umeju, iskažu posvećenost i privrženost Hipokratovoj zakletvi, pomognu našim ljudima u nevolji u krajevima poput Krupnja i Rađevine, koji su teško stradali”, govorio je tada Zoran.

Svojevremeno je u intervjuu za “Novosti”  rekao da je nezaposleni lekar opšte medicine i da je u Rađevinu ranije dolazio sa decom koja su tu boravila na rekreativnoj nastavi.

“Znao sam da u Rađevini živi oko 17.000 stanovnika, od čega u samom gradu oko 5.000, a da su ostali u selima, koja su i pre ove katastrofe bila skoro nedostupna u nekim delovima godine. Kao licencirani lekar, bez obzira na to što nisam zaposlen, imam pravo da radim i nije mi bio potreban nikakav poziv ni mobilizacija. Krenuo sam da pomažem ljudima po kućama, da im merim pritisak, šećer, delim terapiju protiv pritiska, antibiotike, lekove protiv bolova”, govorio je on.

foto: printscreen Pink

Zoran je tada posetio oko 700 domaćinstava, unoseći mnogim ljudima sigurnost i veru da nisu usamljeni. Nije se umorio, pun je volje da radi i pomaže Rađevcima, „koji su divni i pažljivi ljudi“.

Njegove komšije i meštani su u neverici posle zločina koji je počinio jer ga pamte kao heroja koji je pomagao unesrećenima i vreme poplava u Obrenovcu. Da podsetimo jutros je u vikendici u naselju Doka, hicima iz lovačke puške ubio je svoje roditelje Ljubodraga (77) i Gordanu (66).

Zašto je cenjeni doktor digao ruke na roditelje utvrdiće istraga. Motiv ovog teškog ubistva se međutim još utvrđuje da li je ubio zbog koristi ili je u tom momentu bio smanjeno uračunljiv i nesvestan.

Prema nezvaničnim informacijama Zoran se sa roditeljima posvađao oko prodaje vikendice u kojoj su bili juče ujutro. U besu je, uzeo lovačku pušku i pucao u oca i majku. Tela roditelja je ostavio u vikendici, a on je izašao i pri tome sklonio pušku.

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Kurir.rs

Foto Dado Đilas, Facebook

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...