CELA SRBIJA JE BRANI OD NASILNIKA KOJI JE ŠUTIRAO A ONA ŠOKIRALA IZJAVOM: Preterali ste sa linčovanjem, treba da vas je sramota!
Foto: Privatna Arhiva

voždovac

CELA SRBIJA JE BRANI OD NASILNIKA KOJI JE ŠUTIRAO A ONA ŠOKIRALA IZJAVOM: Preterali ste sa linčovanjem, treba da vas je sramota!

Crna Hronika -

Redakcija Kurira stupila je u kontakt sa devojkom (ime i prezime poznato redakciji), koju je na Voždovcu brutalno pretukao mladić Aleksandar K. (24), kome je posle saslušanja pred tužilaštvom određen pritvor, ali je ona osula paljbu po novinarima.

00:37

NOVO NASILJE NA ULICAMA BEOGRADA: Šutirao devojku na Voždovcu

Naime, na društvenim mrežama pre nekoliko dana pojavio se snimak nastao u noći 12.juna na kome se vidi kako Aleksandar K. udara i brutalno šutira svoju devojku, koja ostaje da leži na asfaltu, pa odlazi kolima. On je brzom reakcijom policije identifikovan i uhapšen, a na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu naveo je da se kaje i da nije bilo baš kao na snimku.

- Već ste objavili lažne naslove bez prethodnog pitanja mene, preterali ste svi sa linčovanjem radi vašeg glupog posla. Naravno da ne želim da dajem bilo kakvu izjavu, treba da vas bude sramota - poručila je pretučena devojka.

Podsetimo, policija je pronašla osumnjičenog zahvaljujući tome što se na klipu vidi automobil kojim je Aleksandar K. otišao, a pretučena devojka nasilje nije prijavila.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja