Najnovije vesti

PEDOFIL NIKOLA IZ VELIKOG GRADIŠTA IDE NA ROBIJU: Monstrum mesecima silovao devojčicu (7) iz komšiluka pa OBJAVLJIVAO FOTOGRAFIJE
Foto: Ana Paunković

apelacioni sud

PEDOFIL NIKOLA IZ VELIKOG GRADIŠTA IDE NA ROBIJU: Monstrum mesecima silovao devojčicu (7) iz komšiluka pa OBJAVLJIVAO FOTOGRAFIJE

Crna Hronika

Nikola B. (20) iz okoline Velikog Gradišta osuđen je na pet godina robije jer je tokom 2019. godine u više navrata silovao devojčicu (7) iz komšiluka.

Apelacioni sud u Kragujevcu tako je potvrdio presudu Višeg suda u Požarevcu.

- Nikola B. se teretio da je od oktobra do decembra 2019. devojčicu, koja mu je bila komšinica, seksualno zlostavljao. On je iskoristio to što je bio blizak sa porodicom nesrećnog deteta te ju je u njenoj kući napao više puta - rekao je izvor upućen u slučaj.

Kako je reč o mladiću koji je u to vreme bio mlađi punoletnik, a i nije bio osuđivan, sud mu je potvrdio kaznu od pet godina.

- Zanimljivo je da je on razotkriven tokom akcije "Armagedon" jer je fotografije oštećene devojčice objavljivao na jednom austrijskom sajtu. Policija ga je uhapsila zbog pornografije, ali kad su shvatili da je seksualno zlostavljao dete predali su ga Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu - dodao je izvor.

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja