OTAC KIDNAPOVANOG DEČAKA IZ STARE PAZOVE: Mora da se otkrije ko je POLICAJAC X koji mi je oteo sina Petra!
Foto: Zorana Jevtić

nalogodavac

OTAC KIDNAPOVANOG DEČAKA IZ STARE PAZOVE: Mora da se otkrije ko je POLICAJAC X koji mi je oteo sina Petra!

Crna Hronika -

Saznanje da su otmicu dečaka iz Stare Pazove tipovala dvojica muškaraca, od kojih je jedan policajac, uzburkalo je javnost.

Još uvek se ne zna o kome je reč, ali kako otac žrtve Goran Mitrović kaže, oni neće odustati dok to ne saznaju.

- Zbog tih ljudi svi smo preživeli pakao. Život mog deteta je bio ugrožen. Ovakve stvari ne smeju da se ponavljaju i zato ćemo se boriti da oni ne ostanu nekažnjeni - rekao je Mitrović.

Goran Mitrović, uspešan poljoprivrednik iz Stare Pazove, za Kurir je prekjuče obelodanio da je tokom suđenja optuženima za otmicu njegovog maloletnog sina pre dve godine došao do jezivih saznanja. Jedno od njih je da su sve osmislila dvojica muškaraca, od kojih je jedan policajac, zvani gospodin X, i to zbog zelenaških dugova. Oni su, navodno, tipovali njegovu porodicu kako bi se dokopali novca.

- Šest meseci su me pratili, pa su odustali i pokušali da kidnapuju sinove. Uspeli su da otmu samo mlađeg, koji je efikasnim i predanim radom poštenih policajaca živ i zdrav vraćen kući - rekao je Mitrović.

Dečaka Petra Mitrovića (15), podsetimo, u oktobru 2019. presreli su komšija Marko Jovišić i njegovi sinovi Lazar (21) i tada maloletni N. J., kao i njihov drug Aleksa Mrđa (18).

Dečak je nakon 24 sata pronađen u napuštenoj vikendici, gde su ga držali vezanog i pretili mu pištoljem. Namera im je bila da od Mitrovića traže otkup od pola miliona evra, ali u tome nisu uspeli.

Kurir.rs/J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track