TRAGEDIJA! POSLE ŽURKE SKOČIO U SAVU I UDAVIO SE Milanovo telo nađeno kod splava sa kog je nestao, drugovima rekao da ide kod oca!
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Facebook

Iz Save izvučeno telo mladića

TRAGEDIJA! POSLE ŽURKE SKOČIO U SAVU I UDAVIO SE Milanovo telo nađeno kod splava sa kog je nestao, drugovima rekao da ide kod oca!

Crna Hronika -

Telo Milana Aranđelovića (20), za kojim se tragalo dva dana, izvučeno je juče iz Save na Novom Beogradu, i to baš na mestu na kom je on u noći između subote i nedelje uveče skočio u reku.

U potragu za Milanom bili su uključeni policija, ronioci Žandarmerije, kao i momci iz Mreže za opasnost Srbije, koji su pretraživali reku čamcem. Telo nesrećnog mladića pronađeno je nedaleko od splava na kojem je poslednji put viđen.

Milan je kobne večeri s drugovima bio na žurki na splavu. Prema jednoj verziji, on je u vodu skočio kako bi se rashladio, a prema drugoj je rekao: "Idem sad s tatom da popijem kafu" i ušao u reku.

- Bili su na rođendanu na splavu. U jednom momentu Milan se skinuo, ostavio stvari i rekao: "Idem s tatom da popijem kafu." To je bilo čudno, jer mu je otac preminuo pre 10 godina. Strahovali smo šta je mogao da uradi, ali smo se nadali da neće. Niko nije ni video kad je on ušao u vodu - rekao je medijima Milanov prijatelj.

Nakon pronalaska tela, na splav je došla majka pokojnog mladića, ali će se identifikacija tela obaviti na Institutu za sudsku medicinu.

Podsetimo, Aranđelović je nestao nakon žurke u Bloku 70. Njegove stvari su ostale na splavu, a od njega nije bilo ni traga ni glasa. Porodica je prijavila nestanak, te su se svi uključili u potragu.

Nađen u čarapama

Kako nezvanično saznajemo, mladić je u trenutku pronalaska imao čarape na sebi.

- Na snimku se vidi da se on svukao i izuo, pa potom skočio - rekao je izvor.

Kurir.rs/ J. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track