MALOG NIKOLU I DALJE TRAŽE: Majka čeka sina da se vrati, ronioci pretražuju ušće Drine
Foto: Kurir/A.M., Story Instagram Printscreen/Moj_beo_grad

120 policajaca na nogama

MALOG NIKOLU I DALJE TRAŽE: Majka čeka sina da se vrati, ronioci pretražuju ušće Drine

Crna Hronika -

Policija i ronioci Žandarmerije već dva dana tragaju za Nikolom N. (9) iz Badovinaca kod Bogatića, a njegova majka Mirjana ne gubi nadu da će joj se sin vratiti živ i zdrav.

Podsetimo, dečak je nestao u sredu, a tog popodneva njegove stvari pronađene su na obali Drine. Prema nezvaničnim informacijama, dečak je iskoristio trenutak kada su roditelji otišli na posao i krenuo s vršnjacima na reku.

- Nađeni su Nikolin bicikl i šorc, a deca s kojom je bio najpre nisu priznala da su se kupali, te su svi mislili da se mališan šali i da se negde sakrio. Kako deteta nigde nije bilo, prva sumnja je bila da je nestao u Drini, ali ronioci koji ga sonarom traže već dva dana nisu uspeli da pronađu telo - kaže izvor.

Mirjana N., dečakova majka, kaže da je čak 120 policajaca uključeno u potragu.

- Niko ne zna šta se tačno desilo. Ostalo je da se pregleda ušće Drine. Nije ni u šumama, ni u vikendicama - kaže Mirjana N. za Kurir i dodaje:

- Nadam se da je moj sin živ i da će mi se vratiti.

Kako navodi naš izvor, pretraga korita Drine prvog dana trajala je čak sedam sati.

- Juče ujutru su se ronioci vratili, pretraživali su i reku i priobalje. U ovom toku Drine teren je jako nepristupačan, ima mnogo šiblja, voda je izuzetno visoka već danima - dodaje sagovornik.

Kurir.rs/ J.Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track