UŽAS KAKAV VARVARIN NE PAMTI: Ovo je Andrea koju je Aranđel svirepo ubio, njena ćerka u nekoliko dana ostala bez oba roditelja
Foto: Printscreen Fesjbuk

užas u Varvarinu

UŽAS KAKAV VARVARIN NE PAMTI: Ovo je Andrea koju je Aranđel svirepo ubio, njena ćerka u nekoliko dana ostala bez oba roditelja

Crna Hronika -

Aranđel D. (82) iz Varvarina ubio je kuhinjskim nožem Andreu K. (47) iz Maškara, a potom se obesio.

Kako saznajemo, Aranđel je isekao vrat nesrećnoj ženi koja je brinula o njemu i dolazila povremeno da mu spremi hranu i da ga okupa.

Kako nezvanično saznajemo, njeno telo u lokvi krvi prerezanog vrata pronašla je ćerka iz prvog braka, koja je svratila da vidi majku, a kojoj je otac preminuo pre nekoliko dana. Potom je pronađeno telo ubice i samoubice.

Andrea K.
foto: Printscreen Fesjbuk

Vešanje u šupi

Tragedija se dogodila u Aranđelovom domaćinstvu u ulici Slobode u Varvarinu nedaleko od Doma zdravlja.

- Andrea je ležala u lokvi krvi u kući, a Aranđelovo telo je nađeno obešeno u šupi u dvorištu. Lekari su brzo stigli, ali pomoći nije bilo ni za njega, ni za nesrećnu ženu. Ne znamo šta je motiv zločina. Aranđel i Andrea nisu živeli zajedno, a ona mu je bila negovateljica. Aranđel je inače bio psihijatrijski bolesnik i moguće je da je to uzrok ove tragedije. Čuli smo i da je ranije pokušavao da se ubije - kaže naš sagovornik iz komšiluka.

Ovu priču potvrdio je komšija Bojan Jovanović, koji ga je 2018. godine skinuo s vešala.

- Čuli smo tada neku viku. Izašao sam iz kuće i video Aranđela da je otišao u šupu, gde se i sada obesio. Pozvao sam komšiju da mi pomogne jer sam znao da neću moći sam da ga skinem. Bio je u nesvesti, a nakon pokušaja samoubistva je završio na psihijatrijskom lečenju. Sve vreme smo strahovali da bi mogao da ponovi - priča Jovanović za medije.

Meštani su u šoku zbog smrti Andree. - Brinula se o njemu. Dolazila je često. Spremala mu je hranu, kupala ga i presvlačila. Nije joj plaćao te usluge već joj je obećao da će da joj prepiše kuću. Jadna žena verovala mu je. Ostavljala je kući dvojčicu od 10 godina kako bi brinula o njemu i eto kako joj je vratio. Niko ga nije gledao i brinuo o njemu kao ona. A on je lagao i na kraju ubio - priča za Kurir Andreina prijateljica i dodaja da je Andrea iza sebe ostavila dvoje odrasle dece sina i ćerku koja je pronašla njeno telo i maloletnu ćerkicu koju je dobila u drugom braku.

- Njen suprug radi u inostranstvu. Tamo su mu javili i on bi trebalo da stigne. Nedavno su devojčici proslavili 10-ti rođendan. Ne znam kako će devojčica sada bez majke.- priča Andreina prijateljica koj ao njoj im asamo reči hvale jer ta žena kako kaže nikoga popreko nije pogledala.

Mešao lekove i alkohol

Snežana Milenković, Aranđelova ćerka, rekla je da je njen otac nekoliko puta bio na psihijatrijskom lečenju.

- Tamo se dobro vladao, bio je fin i disciplinovan. A kada bi ga pustili s lečenja, ponovo je uzimao piće i lekove. Tako je uvek radio. Poslednji put sam se brinula da potpišem da ga puste i pitala sam doktorku da li on može da naudi nekom. Ona mi je rekla: "On može svakome da naudi" - kazala je Snežana za medije.

(Kurir.rs/Jelena Rafailović/Foto:privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja