OTAC I SIN ČEKIĆEM RAZBIJALI GLAVE ŽENAMA U AUTOBUSU: Kineski državljani napravili haos usred Beograda, napadnute žene van sebe
Foto: Shutterstock

HOROR

OTAC I SIN ČEKIĆEM RAZBIJALI GLAVE ŽENAMA U AUTOBUSU: Kineski državljani napravili haos usred Beograda, napadnute žene van sebe

Crna Hronika -

W. X. i njegov sin uhapšeni jer su napali tri Beograđanke u gradskom prevozu

Kinez W. X. (41) i njegov maloletni sin uhapšeni su u Beogradu zbog sumnje da su čekićem udarali tri žene u gradskom prevozu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, dok je maloletnika preuzeo Centar za socijalni rad.

Kako saznajemo, napad se dogodio u subotu u autobusu na liniji 37 u Požeškoj ulici.

Drama u autobusima

- U prvom autobusu koji saobraća na liniji 37 napadnute su dve žene. Stariji Kinez ih je nekoliko puta udario čekićem u glavu iz čista mira. Potom su prešli na drugu stranu i u drugom autobusu koji je na istoj liniji zadao je više udaraca u glavu još jednoj ženi - objašnjava izvor Kurira:

- Jedan od putnika je uspeo da Kinezu otme čekić, a on je potom pobegao. Brzom intervencijom policije Kinez i njegov sin pronađeni su u Požeškoj ulici na okretnici i tu su uhapšeni - rekao je naš sagovornik i dodao da su sve tri napadnute žene prevezene u Urgentni centar.

Kineskom državljaninu se na teret stavlja nasilničko ponašanje i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

J. M. izjavila je da se napad dogodio iznenada i bez ikakvog povoda.

- Videla sam kada su u autobus utrčala dva Kineza, vidno raspoložena i nasmejana. Sedela sam u zadnjem delu autobusa i u to vreme sam kucala poruku. Nedugo posle toga osetila sam jak udarac u glavu. Kada sam podigla pogled, videla sam besno lice Kineza koji me je još nekoliko puta udario u glavu i ruku kojom sam pokušala da se odbranim - kaže J. M. (31) za Srpski telegraf, ističući da u prvi mah niko od saputnika nije shvatio šta se događa jer je sedela iza svih.

Ona je pokušala da se odbrani, a onda je počela i da vrišti jer Kinez nije prestajao da je udara.

Bez povoda

- Tek kada sam vrisnula, ljudi su videli šta se dešava. Jedan krupniji čovek je reagovao i uspeo da otme čekić iz ruku napadača. Kada su ostali bez čekića, oni su pobegli iz autobusa kod okretnice u Požeškoj ulici - rekla je J. M., koja je prebačena u Urgentni centar.

Žena u šoku

Mogao je da me ubije

l Još ne mogu da dođem sebi, ali mislim da sam mogla biti i ubijena... Zamislite da vas neko ogromnim čekićem udara u glavu - rekla je napadnuta J. M. koja je i dalje u šoku posle incidenta u autobusu.

Jelena Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track