CRNI KOLE MU JE UBIO SINA PRE 14 GODINA Badžikić opet postao otac dečaku i svake godine ga dovodi u Jabukovac! DA SE ZLO POBEDI
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen

stravično masovno ubistvo

CRNI KOLE MU JE UBIO SINA PRE 14 GODINA Badžikić opet postao otac dečaku i svake godine ga dovodi u Jabukovac! DA SE ZLO POBEDI

Crna Hronika -

Nikola Radosavljević (53), masovni ubica iz Jabukovca, pre 14 godina pobio je devet meštanina ovog negotinskog sela, a među njima našao se i sin Siniše Bađikića.

Naime, Radosavljević, koga meštani zovu i Crni Kole, kobnog dana najpre je pretukao svoju suprugu optuživši njenu majku da je bacila vlašku magiju na njega.

Potom je pokušao da se ubije tako što je skočio u bunar, ali ga je komšija spasao. Pomahnitali Radosavljević je zatim uzeo lovačku pušku, za koju je imao dozvolu, i krenuo Ulicom Albanske spomenice u sumanuti pohod...

Nikola Radosavljevic
foto: Printskrin Mup

Komšije Branislav (57) i Draginja (55) Borongić bile su njegove prve žrtve. Sledeći su mu se na meti našli Veljko Đorđević (58), njegov sin Dragan (22) i tašta Marina Kutkurenović (75). Nakon toga ustremio se na kuću Bađikića, gde je ubio 15-godišnjeg Srđana. Siniša Badžikić (36) bacio se na sina, u pokušaju da ga telom zaštiti, ali je Nikola pucao i u njega i teško ga ranio.

Među morem tragičnih vesti, ima i po neka lepa. Naime, Siniša Badžikić dobio je sina u Austriji. l Pojedini meštani kažu da su nastavili dalje i da ne žele da se više sećaju loših stvari. Jedan od njih je i Siniša Badžikić. Kako kaže, posle te tragedije u Austriji mu se rodio drugi sin. Njega svake godine dovodi u Jabukovac, a o zločinu ne želi da govori.

Podsetimo, izvršilac ovog gnusnog prvog zločina, Radosavljević, koji je tada imao 38 godina, posle hapšenja i istrage smešten je u zatvorsku psihijatrijsku ustanovu na neodređeno vreme. I danas se tamo nalazi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja