MAJKA SPREČILA TRAGEDIJU U LESKOVCU: Otac upao u stan i krvnički nožem nasrnuo na sina jedinca TRAŽIO MU NOVAC DOK GA JE SEKAO
Foto: Ana Paunković

porodično nasilje

MAJKA SPREČILA TRAGEDIJU U LESKOVCU: Otac upao u stan i krvnički nožem nasrnuo na sina jedinca TRAŽIO MU NOVAC DOK GA JE SEKAO

Crna Hronika -

U naselju Zele Veljković u Leskovcu jutros oko 7 sati desilo se porodično nasilje u kome su povređeni otac V. S. (55) i sin A.S. (23) i obojica se nalaze u Urgentnom sentru Opšte bolnice.

Porodičnu tragediju prema nezvaničnim informacijama izazvao je otac kad je upao u stan pre nego što je sin krenuo na posao. V.S. je inače razveden od majke svog jedinca.

- Čula sam galamu, tražio je novac, a potom vrištanje i lupnjavu po stanu - priča komšinica.

Prema podacima iz istraga, čim je otac ušao u stan, isukao je nož iz džepa i napao sina. Tražio je novac sve vreme zamahivajući sečivom prema svom detetu.

- U pokušaju da se odbrani dečko je posečen na nekoliko mesta na rukama, na grudnom košu i stomaku, mada su lekari rekli da se radi o lakšim telesnim povredama - rekao je izvor iz istrage.

Otac se trenutno nalazi u Urgentnom centru Opšte bolnice i van je životne opasnosti.

Drama se odigravala u Šumadijskoj ulici. Komšije pričaju da bi tragedija verovatno bila još veća da se majka, odnosno bivša supruga, nije umešala i zaštitila svog sina.

(Kurir.rs/Jugmedija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track