DUG SA KAMATOM NARASTAO NA 5.000 EVRA: Meštani otkrili pozadinu JEZIVOG UBISTVA kod Zaječara ŽRTVU NA PREVARU NAMAMIO U SELO
Foto: Kurir.rs/S.S.

novi detalji

DUG SA KAMATOM NARASTAO NA 5.000 EVRA: Meštani otkrili pozadinu JEZIVOG UBISTVA kod Zaječara ŽRTVU NA PREVARU NAMAMIO U SELO

Crna Hronika -

Ubistvo se dogodilo zbog duga od 3.000 evra, ali je to sa kamatom bilo 5.000.

Ovako priča meštanin sela Borovac pored Zaječara u kome je Branislav Ristić (38) navodno usmrtio Slobodana Stanojeva (60). Ristić je Stanojeva ubo 40 puta oštrim predmetom i potom njegovo telo bacio ispod mosta reke Beli Timok.

- Branislav ga je, koliko mi znamo, namamio u svoj auto tako što mu je rekao da su mu pare u kući ovde u selu. Odavde su mu baba i deda, a majka i otac su se odavno odselili u Zaječar. Ovde je dolazio kod babe i dede sve dok nisu umrli. Sada dolazi samo ujak - priča meštanin.

Dodaje da u selu te noći, kad se sve odigralo, niko ništa nije čuo, već da su samo videli policijska kola. Navodi i da Branislava znaju kao momka koji nije bio problematičan i nije se pričalo da ima bilo kakve probleme.

Slobodan Stanojev
foto: Kurir/S.B.

- Nismo znali da ima neke probleme ili da je u dugovima. Ima dve bivše žene i četvoro dece. Ne znam... Branislav je građevinac, majka radi u Zaječarskoj bolnici, a otac u Železnici - navodi komšija porodice Ristić.

Nestanak Slobodana Stanojeva, podsetimo, prijavljen je 1. septembra, a dan kasnije policija je uhapsila Branislava Ristića (38) koji je osumnjičen za ubistvo. Određen mu je pritvor do 30 dana i za sada se brani ćutanjem.

Policija je Ristiću odmah ušla u trag s obzirom na to da su svedoci rekli da su poslednji put njih dvojicu videli zajedno kako ulaze u kola.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track