UBIJENE ĐOKIĆE PREPOZNALI PO NAKITU: Tela nađena u jezivom stanju, a evo ko će biti pozvan na poligraf
Foto: Marko Smiljković

stravičan zločin kod Aleksinca

UBIJENE ĐOKIĆE PREPOZNALI PO NAKITU: Tela nađena u jezivom stanju, a evo ko će biti pozvan na poligraf

Crna Hronika -

Policija je od jutros nastavila uviđaj u ataru sela Tešica, na mestu gde je juče nađen zapaljen automobil "folksvagen pasat" koji je pripadao porodici Đokić, čija tela su nađena takođe spaljena u ataru sela Moravac kod Aleksinca.

Podsetimo, tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) nađena su juče, nakon što im se svaki trag izgubio 26. septembra.

Aleksinac, Đokići, potraga
foto: Kurir/D.Ilić, Privatna Arhiva

- Te­la Go­ra­na, Go­r­da­ne i Li­di­ja bi­la su jed­no do dru­gog, a istra­ži­te­lji su na­j­pre vi­de­li da jed­na ru­ka vi­ri iz ši­blja. Uo­če­no je da su te­la bi­la za­tr­pa­na li­šćem i gra­njem, a da su pre to­ga spa­lje­na. Dva te­la su bi­la uglje­ni­sa­na, dok je tre­ćem izgo­re­lo sa­mo li­ce i ono je bi­lo ma­lo da­lje. Te­la su na­vod­no iden­ti­fi­ko­va­na pomo­ću na­ki­ta ko­ji su ima­le Go­r­da­na i Li­di­ja - rekao je izvor Kurira.

Rodbina, prijatelji i poznanici idu na poligraf

Kako se nezvanično saznaje, policija će narednih dana poligrafski ispitati rodbinu, prijatelje i poznanike porodice Đokić kako bi proverili da li su informacije koje su im davali u danima nakon njihovog nestanka bile tačne. Ono što je u ovom slučaju posebno čudno je to što niko od ispitanih ljudi nije rekao ništa što bi moglo da ukaže zbog čega bi neko mogao da naudi Đokićima. (Blic)

Podsetimo, policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tela.

01:29

MESTO UŽASA: Ovde su pronađena tela porodice Đokić (KURIR TV)

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.

Tela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili poslednje večeri, u nedelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

Pogrebno vozilo došlo po tela porodice Đokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja