EKSKLUZIVNO! Pogledajte prve fotografije spaljenog automobila porodice Đokić JEZIVA SCENA U ŠIPRAŽJU PORED MORAVE (FOTO)
Foto: Kurir/D.Ilić

užas

EKSKLUZIVNO! Pogledajte prve fotografije spaljenog automobila porodice Đokić JEZIVA SCENA U ŠIPRAŽJU PORED MORAVE (FOTO)

Crna Hronika -

Policija je rano jutros nastavila uviđaj u ataru sela Tešica na mestu gde je prethodnog dana pronađen zapaljen automobil "folksvagen pasat" porodice Đokić.

Kurir je došao u posed ekskluzivnih fotografija spaljenog automobila koji je pronađen u šipražju pored zemljanog puta koji vodi pored Morave. Po automobil je upravo došao viljuškar koji će vozilo odneti na doddatnu forenzičku analizu.

Nakon spaljenog automobila, podsetimo, policija je u ataru sela Moravac, koje je udaljeno nekih osam kilometara od mesta gde je pronađeno vozilo, otkrila i spaljena tela porodice Đokić.

1 / 6 Foto: Kurir/D.Ilić

Tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) pronađena su ataru sela Moravac kod Aleksinca gde im se 26. septembra i izgubio svaki trag.

Tročlanoj porodici se inače svaki trag izgubio u noći između nedelje i ponedeljka kad je iz Moravca krenula ka svojoj kući u Aleksincu. Goran i Gordana Đokić i njihova ćerka Lidija krenuli su iz tog sela, gde inače živi njegova majka, u ponedeljak 00.20 sati.

00:15

POLICIJA JE BLOKIRALA POTEZ IZMEĐU SELA DRAŽEVAC I TEŚICA KOD ALEKSINCA, GDE JE NAĐEN ZAPALJEN PASAT NAVODNO PORODICE ĐOKIĆ

Međutim, nisu išli uobičajenim putem jer nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice koje je nekih osam kilometara od Moravca i to dva sata kasnije!

Nestanak porodice prijavila je jedna rođaka u utorak kad je primetila da već dva dana nisu otvorili svoju menjačnicu. Lična dokumenta tročlane porodice stala su u stanu u kom su živeli u Aleksincu.

Bonus video:

01:29

MESTO UŽASA: Ovde su pronađena tela porodice Đokić (KURIR TV)

(Kurir.rs/D.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja