Najnovije vesti

POLICIJA OD JUTROS ČEŠLJA TEREN GDE SU NAĐENA TELA ĐOKIĆA: Sumnja se da su u zločin umešane 2 osobe, forenzičari traže tragove
Foto: Kurir/D.Ilić, Privatna Arhiva

NOVI DETALJI IZ ALEKSINCA

POLICIJA OD JUTROS ČEŠLJA TEREN GDE SU NAĐENA TELA ĐOKIĆA: Sumnja se da su u zločin umešane 2 osobe, forenzičari traže tragove

Crna Hronika
08:54h

Tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) nađena su juče u ataru sela Moravac kod Aleksinca, gde im se 26. septembra i izgubio svaki trag.

Kako Kurir saznaje, policija je od jutros nastavila uviđaj u ataru sela Tešica, na mestu gde je juče nađen i zapaljen automobil "folksvagen pasat" porodice Đokić.

Đokići, ubistvo, porodica Đokić, Aleksinac, Tesica
foto: D. Ilić

Za sada se pretpostavlja da su Đokići poznavali svog ubicu, a ne isključuje se ni mogućnost da su u zločinu učestvovale najmanje dve osobe, koje su oni, pretpostavlja se, povezli autom iz Moravca.

Na mestu gde je pronađen spaljen auto policija traga za otiscima stopala, guma, dnk i drugih tragova, koji bi mogli da dovedu do osumnjičenog ili više njih.

Takođe, pretpostavlja se da je ubica odlično poznavao teren, odnosno sela Tešicu i Moravac, kao i da su Đokići ubijeni još u noći između nedelje i ponedeljka.

Inače, teren na kom je spaljen "pasat" je toliko nepristupačan, put je loš i uzak, da kamion šlep službe ne može da prođe kako bi odvezao automobil.

MESTO UŽASA: Ovde su pronađena tela porodice Đokić (KURIR TV)
01:29

MESTO UŽASA: Ovde su pronađena tela porodice Đokić (KURIR TV)

Podsetimo, policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tela.

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.

Tela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili poslednje večeri, u nedelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.

(Kurir.rs/D.I.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja