DŽONIĆ JE KLASIČAN PRIMER SOCIOPATE Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte o ubistvu Đokića: Sve je čisto, a evo u čemu je ključ
Foto: Kurir Dragan Ilić, Privatna Arhiva

suđenje neće biti komplikovano

DŽONIĆ JE KLASIČAN PRIMER SOCIOPATE Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte o ubistvu Đokića: Sve je čisto, a evo u čemu je ključ

Crna Hronika -

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović Pop je analizirajući slučaj ubistva tročlane porodice iz Aleksinca je ocenio da je Goran Džonić, osumnjičeni za zločin, klasičan primer sociopate.

- To je imovinski delikt pre svega. Bilo je takvih zločina, ali ljudi pritisnuti dokazima nisu pravili probleme na sudu, i kajali su se i plakali. Ovaj čovek ne pokazuje nikakvu empatiju, pokušava na razne načine da se iščupa - kaže Popović.

On podseća da je novac nađen u dvorištu njegovog sina, koji tada nije bio tu, a oružje kojim je izvršeno krivično delo kod njegove majke.

- Na tom oružju je nađen njegov DNK profil, a postojati i na novčanicama, kao i DNK profil Đokića - naveo je Popović i dodao da je to Goran Džonić klasičan primer sociopate.

Podsetio je da je odlazio kod Đokićeve majke i tešio je.

- To mu je rođak, znaju se dugo, pili su tog dana kafu... Ajde da ga je ubio i uzeo pare moglo bi da se razume, ali ovako...Odlazio je kod njegove majke i tešio je", rekao je on.

Kako je dodao, suđenje neće biti komplikovano.

- Sve čisto, ali je sada potrebno da se proširi istaga i da se vidi ko je učestvovao u zločinu - naveo je Popović.

(Kurir.rs/Pink)

BONUS VIDEO:

03:27

OSTAVIO TRAGOVE ZA SOBOM: GORAN DŽONIĆ NAPRAVIO OVIH 5 GREŠAKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja