NOVI DETALJI NAPADA NOŽEM U NS: Leskovčanin (19) pobegao iz vaspitno-popravnog doma iz Kruševca pa hteo da dođe do para
Foto: Kurir.rs/S.S.

razbojnik Poznat po raznim krivičnim delima

NOVI DETALJI NAPADA NOŽEM U NS: Leskovčanin (19) pobegao iz vaspitno-popravnog doma iz Kruševca pa hteo da dođe do para

Crna Hronika -

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika novosadske policije, uhapšen je David J. (19) iz Leskovca, koji je, kako se sumnja, nožem povredio dvojicu muškaraca.

- Radnik jedne agencije za obezbeđenje novca N. P.(34), krenuo je sa džakom novca ka jednoj banci. U jednom momentu, kao da ga je pratio i čekao, istrčao je mladić koji je odmah nekoliko puta nožem ubo radnika, pa mu oteo vreću sa novcem. Međutim, u tom trenutku slučajno je naišao policajac V . M. (37), koji je bio van dužnosti, izvadio je značku i identifikovao se. Razbojniku Davidu J. iz Leskovca to nije značilo ništa, već ga je nekoliko puta isekao nožem. Policajca to nije sprečilo te je uspeo da savlada mladića i sačeka svoje kolege. Novac je bio rasut po trotoaru - kaže izvor Kurira.

Novi Sad, Leskovčanin, pljačka, hapšenje, napad nožem
foto: Kurir.rs/S.S.

Inače, razbojnik je pre četiri dana pobegao iz Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu, pa je došao u Novi Sad da izvrši pljačku. Za njim je bila raspisana poternica. Poznat je po raznim krivičnim delima - droga, teške krađe i krađe, razbojništva, teške telesne povrede, nasilničko ponašanje.

- U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, primljeni su pacijenti N. P. (34), sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša i trbuha, i V. M. (37) sa ubodnim ranama u predelu leđa. Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i operativnog zbrinjavanja, pacijent N. P. se nalazi u Urgentnom centru na daljem lečenju, dok je pacijent V. M. nakon dijagnostike i hirurške obrade rane otpušten na dalje kućno lečenje - kaže PR KCV, Siniša Knežević.

Inače i razbojnik David J. je zadobio teške telesne povrede, nakon što su se u samoodbrani obezbeđenje i policajac, fizički obračunali sa njim, braneći se od silnih uboda nožem.

Da podsetimo, do sukoba je došlo u ponedeljak oko 21 čas, na Bulevara oslobođenja, u blizini zgrade Prekršajnog suda u Novom Sadu.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track