00:11

HOROR U BEOGRADU: Očuh pretukao bebu, polomio joj obe ruke i noge

kurir saznaje

SASLUŠAN OČUH MONSTRUM KOJI JE BEBI POLOMIO OBE RUKE I NOGE: Evo kako se branio, određen mu pritvor

Crna Hronika -

Rašid B. uhapšen je zbog sumnje da je 4. novembra u kući na Karaburmi pretukao sina svoje vanbračne supruge koji još nema ni godinu dana, na saslušanju je, kako Kurir saznaje, izjavio da nije nikada udario dete i da mu je kobne večeri samo dao cuclu jer je plakao!

Kako Kurir saznaje, izjavio je da je da je bebu ljuljao u nosiljci i da nije ni primetio da je kvavo dok majka deteta nije upalila svetlo.

- Ja dete nisam ni pipnuo, nisam ga udario niti gurnuo i ne mogu da objasnim odakle ove povrede detetu - rekao je navodno na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu očuh osumnjičen za nasilje u porodici, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Karaburma, očuh, pretučena beba, beba
foto: Ana Paunković

Kako saznajemo, on je rekao i da je majku dečaka upoznao preko Fejsbuka i da su počeli ubrzo da žive zajedno.

- Beba je, prema njegovim tvrdnjama ostala da živi sa ocem a onda su posle mesec dana otišli po njega i doveli ga na Karaburmu - kaže izvor Kurira. Tokom saslušanja, Rašid B. je navodno tvrdio da toga dana nije bio kod kuće do večeri, jer je radio na građevini kao i da ga je njegova nevenčana supruga ceo dan bila sa detetom.

- Ne znam zašto bebu nije odmah odvela kod lekara, ja joj nisam branio - rekao je navodno on. Dečak je, podsetimo, u Univerzitetsku dečiju kliniku doveden tek sutradan a lekari su konstatovali prelome obe ruke i noge.

Kurir.rs/ J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja