00:11

HOROR U BEOGRADU: Očuh pretukao bebu, polomio joj obe ruke i noge

jezivi detalji

ŠOK-IZJAVE ROĐAKA I KOMŠIJA OČUHA OSUMNJIČENOG DA JE PRETUKAO BEBU: Majku optužuju da je to uradila i namestila mu VIDEO

Crna Hronika -

Sestra Sadeta B, uhapšenog očuha koji je navodno tukao bebu i tom prilikom joj naneo teške telesne povrede kaže da njen brat nije kriv.

1 / 7 Foto: Ana Paunković

- Moj brat nije tukao to dete! Tog dana je došao iz noćne smene i legao da spava, a kada se probudio video je dete koje je malaksalo i pitao je Sandru šta je sa detetom i ona je rekla da ne zna. Uzeo je dete i odveo ga u bolnicu. Posle toga je uhapšen, a sada mu je određen i pritvor - kaže za Kurir ona i dodaje da je njen brat bolestan i da nije tukao dete.

Karaburma, očuh, pretučena beba, beba
foto: Ana Paunković

Prema rečima komšija, gde se dogodilo nasilje u porodici, svi misle da je zapravo majka tukla svoje dete, a ne uhapšeni očuh.

- Ona je ostavila svoje četvoro dece i povela bebu. On je radio dva posla kako bi ih prehranio, sve je to ona uradila i namestila njemu - kažu komšije:

- Ona je tukla i drugu decu po komšiluku. Sada je nestala i niko ne zna gde je. Takođe, ona nije otišla ni da vidi kako je njeno dete, briga ga za njega - tvrde oni.

Sestra uhapšenog i njen suprug kažu da će učiniti sve kako bi dokazali da je on nevin.

Inače,uhapšeni radi dva posla na građevini i u GSP.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja