Najnovije vesti

KO JE LEPA BOBA SA INTERPOLOVE CRVENE POTERNICE: Nekadašnja zečica bila u rijalitiju, pomagala Elezu, pobegla iz kućnog pritvora
Foto: Printscreen/Youtube/ O KANAL

svaki trag joj se izgubio 2017. godina

KO JE LEPA BOBA SA INTERPOLOVE CRVENE POTERNICE: Nekadašnja zečica bila u rijalitiju, pomagala Elezu, pobegla iz kućnog pritvora

Crna Hronika
08:36h

Slobodanka Tošić, nekadašnja Plejboj misica, nalazi se na Interpolovoj crvenoj poternici, jer je osuđena da je kao članica grupe Darka Eleza pomogla u pokušaju ubistva Đorđa Ždrala 2006. godine u naselju Vranješ u Lukavici kod Sarajeva.

Ona se već dve godine nalazi u bekstvu i o njoj ne postoje nikakve informacije. Ima srpsko i bosansko državljanstvo i tražena je kao pripadnica kriminalne organizacije i ubistva.

Ova misica srpskoj javnosti postala je poznata 2008. godine kada je učestvovala u rijaliti programu "Survajver", a poslednje informacije o njoj objavljene su 2017. godine, od kada joj se gubi svaki trag.

Slobodanka Tošić
foto: Printscreen

Podsetimo, Boba Tošić je uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“, zajedno s najkontroverznijom ličnošću bosanskog podzemlja Darkom Elezom. Misica je optužena da je u aprilu 2006, po nagovoru Darka Eleza, namamila vođu suparničkog kriminalnog klana Đorđa Ždrala, koga je Elez želeo da likvidira. Zbog ovoga je misica osuđena na dve i po godine. Tošićeva je tokom postupka negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva. Ona je u septembru pobegla iz kućnog pritvora u Han Pijesku, a trebalo je da se javi na izdržavanje kazne - naveo je tada naš sagovornik.

Jedno vreme se sumnjalo da se upravo krije u Srbiji, gde je navodno bila locirana, ali do današnjeg dana nema zvanične potvrde ove informacije.

Slobodanka Boba Tošić srpskoj publici postala je poznata kao zečica s Plejbojeve duplerice i učesnica rijaliti programa „Survajver“, u kome se nije dugo zadržala. Fatalna lepotica je kao devetnaestogodišnjakinja ponela titulu mis fotogeničnosti, nakon čega je počela veoma uspešnu karijeru modela. Lepa Boba, nažalost, sada je poznata kao lice s Interpolove poternice.

Poternice Interpola

Crvena - najpoznatija, raspisuje se za počiniocima najtežih krivičnih dela, koji moraju da budu uhapšeni i isporučeni. Žuta - međunarodna objava za pronalaženje nestalih lica. Narandžasta - kojom se upozoravaju policija, državne službe i internacionalne organizacije na potencijalne opasnosti. Plava - obaveštenje o prikupljenim podacima o beguncu ili njegovim aktivnostima. Zelena - raspisuje se kako bi se dobila obaveštenja ili dala upozorenja o bivšim osuđenicima za koje se sumnja da mogu da počine krivičcno delo u drugim zemljama. Crna - raspisuje se za identifikaciju leševa.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track