BILJANA NESTALA 2015. OD TADA NI TRAGA OD NJE! Jeziv slučaj koji i dalje potresa Srbiju OSTAVILA TELEFON I PASOŠ UZ OVE REČI
Foto: Kurir Televizija

Niko ne zna gde je

BILJANA NESTALA 2015. OD TADA NI TRAGA OD NJE! Jeziv slučaj koji i dalje potresa Srbiju OSTAVILA TELEFON I PASOŠ UZ OVE REČI

Crna Hronika -

Vest o nestanku mladog Splićanina Mateja Periša, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu potresa srpsku i hrvatsku javnost i glavna je vest u medijima obe države, ali i šire.

Podsećamo, pored ovog slučaja kom još uvek ne znamo epilog, kao i u slučaju Barbare Vitez, još jedan nerešen slučaj nestanka i dalje izaziva veliku pažnju javnosti, a to je nestanak Biljane Đorić.

Biljana je nestala u 19. godini, 2. decembra 2015. u Kraljevu. Tog dana doputovala je iz Kosovske Mitrovice, gde je studirala na Ekonomskom fakultetu, do Kraljeva, gde su živeli.

U Kraljevu je, na kiosku "Zadužbina" ostavila svoj pasoš i telefon uz reči: "Doći će neko ovo da uzme.’"

Biljana Đorić
foto: Kurir Televizija

Prema pisanjima medija Biljanina majka i porodica nikada nisu prestali da veruju da je ona živa i da će se nekada pojaviti.

- U sredu uveče rekla mi je da sutradan polaže ispit iz engleskog i ja sam joj rekla da ide da uči i da se javi ujutru. Tog 2. decembra čule smo se oko 12 sati kada mi je javila da je sve super uradila i da će proći ispit. Od tada se više nije javila - pričala je Biljanina majka za medije svojevremeno.

Za Biljanom je raspisana žuta interpolova poternica. Ponuđena je i novčana nagrada za informaciju, koja bi trebalo da se obnovi, ali ništa. Četvrtak je postao dan kojeg se ježi.

Od tog četvrtka, 2. decembra 2015. godine, od nje nema ni traga, ni glasa. Umesto da iz Kosovske Mitrovice, gde je studirala, dođe kući u petak, nestala je dan ranije.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track