POSTOJI OPCIJA DA MATEJEVO TELO NIKADA NE PRONAĐU! Evo šta se dešava u tom slučaju! BILO JE NEKOLIKO OBRTA U PRIČI
Foto: Ana Paunković, MUP RH

tragedija

POSTOJI OPCIJA DA MATEJEVO TELO NIKADA NE PRONAĐU! Evo šta se dešava u tom slučaju! BILO JE NEKOLIKO OBRTA U PRIČI

Crna Hronika -

Postoji opcija i da se telo nestalog Mateja Periša nikada ne pronađe. To bi bilo tragično!, rekao je urednik u Kuriru Mladen Radulović.

On je dodaao da bi to bilo tragično za porodicu nestalog mladića, koji je poslednji put viđen u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine. Za mladićem se traga već devet dana, a kako vreme prolazi, tako tonemo u misteriju, izjavio je Radulović na Pinku.

- Postoji opcija i da se njegovo telo nikada ne pronađe. To bi bilo tragično! Imali smo nekoliko obrta u celoj priči. Pojavila se nada da je živ kad smo ga videli da trči ulicama, a onda tonemo u misteriju kako prolaze dani.

- Sama misterija može da bude i ako se njegovo telo nikada ne pojavi. Angažovan je i Interpol, naši organi češljaju Dunav u potrazi za bilo kakvim tragom.

Postoji mogućnost da se njegovo telo nikada ne pronađe što bi bilo tragično, posebno za njegovu porodicu! Mislim da je 10 godina rok da se neko proglasi mrtvim bez tela - napomenuo je Radulović.

O nestanku ovog hrvatskog državljanina za koga se sumnja da se utopio obaveštene su i susedne države kroz koje prolazi Dunav. Srpska policija, osim u Beogradu, češljala je reku Dunav i nizvodno, sve do Smedereva.

Proveravalo se kako korito reke, tako i priobalje jer se ne isključuje mogućnost da će voda u nekom trenutku izbaciti telo na površinu. Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović je potvrdio da je sveobuhvatna potraga u toku i da je gotovo cela srpska policija dignuta na noge da bi pronašla nestalog Mateju.

Da podsetimo Matej je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu. On je sa prijateljima bio klubu "Gotik", a oko 2.30 časova je otišao do toaleta. To je bio poslednji put da su ga drugovi videli.

Kurir.rs

bonus video:

00:27

Matej Periš skače sa litice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track