KO JE KRALJ KOCKARNICA UHAPŠEN ZBOG IZNUDE Ostao bez sina pre nekoliko godina, tužio Kristijana Golubovića

BURAN ŽIVOT

KO JE KRALJ KOCKARNICA UHAPŠEN ZBOG IZNUDE Ostao bez sina pre nekoliko godina, tužio Kristijana Golubovića

Crna Hronika -

Milorad Majkić (72), poznat i pod nadimkom "kralj kockarnica", vlasnik kockarnica i hotela, uhapšen je u Zagrebu i nalazi se u pritvoru nakon što ga je prijatelj prijavio da je pokušao da mu iznudi dva i po miliona evra, preneo je hrvatski Jutarnji list.

Milorad Majkić
foto: Nebojša Mandić

On je pre nekoliko godina doživeo veliku porodičnu tragediju. Naime, 2016. godine njegov sin Aranđel (21) pronađen je mrtav u Radanskoj ulici kod broja 17, u neposrednoj blizini porodične kuće. Istražitelji su njegovu smrt proglasili samoubistvom, a navodno je pao dok je nameštao antenu na krovu. Porodica je sve vreme tvrdila da je njihov sin ubijen.

Kako su mediji izveštavali, Milorad Majkić 1994. godine prijavio je Kristijana Golubovića da je pokušao da mu iznudi 10.000 evra i da ga je navodno ošamario. Golubović je pre nekoliko godina na sudu govorio o tome.

- Tačno je da sam udario Milorada Majkića jer me je uvredio, ali nisam ga udario dvaput, nego jednom levim šamarom. U džepu sam imao 350.000 maraka i zašto bih iznuđivao, javno usred bela dana - rekao je tada Kristijan Golubović na suđenju.

Ovaj biznismen, osim hotela "Union" koji je u stečaju, posedovao je i lanac kockarnica i zlatara "Aleksandar". Bio je vlasnik i vile na Dedinju, a bogatstvo je navodno stekao za vreme vladavine Slobodana Miloševića. Od 2002. počasni je konzul DR Kongo u BiH, a nezvanično je povezivan i sa firmom koja se bavi eksploatacijom zlata u toj afričkoj državi.

Kristijan Golubović
foto: Printscreem/Dobro jutro Srbijo

Kurir.rs

Bonus video:

10:05

Kristijan objavljuje knjigu koja će sve šokirati: Otkriću imena pevačica i političara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja