OVO JE MESTO NA KOJEM JE UBIJEN LOVAC ZORAN: Drug iz lova, uhapšen za ubistvo, na rukama ga nosio do lekara (FOTO)
Foto: Kurir.rs/B.R.

Više tuzilaštvo iz Prokuplja naložilo je obdukciju ubijenog

OVO JE MESTO NA KOJEM JE UBIJEN LOVAC ZORAN: Drug iz lova, uhapšen za ubistvo, na rukama ga nosio do lekara (FOTO)

Crna Hronika -

KURŠUMLIJA - Žitelji Kuršumlije ne mogu da prestanu da pričaju o tragediji koja se dogodila u njihovom kraju kada je hicem u grudi u lovu ubijen lovac Zoran S.

DETALJI JEZIVE TRAGEDIJE U KURŠUMLIJI! Lovca ubio drug iz grupe, KRVAVOG GA NOSIO NA RUKAMA DO LEKARA, ALI MU NIJE BILO SPASA

Mesto na kojem je ubijen izgleda jezivo, a kako Kurir saznaje osumnjičeni zua ubistvo R.G. odmah je došao do mesta na koje je pao ranjeni Zoran i pokušao da mu pomogne. Maltene ga je na rukama nosio do lekara.

Kuršumlija, ubistvo, Zoran S.
foto: Kurir.rs/B.R.

Kako saznajemo, osumnjičeni R.G. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati a Više tuzilaštvo iz Prokuplja naložilo je obdukciju ubijenog.

Podsetimo, do tragedije je došlo juče, kad je na Zorana S. (40) iz kuršumlijskog sela Rudara pucao drug iz grupe misleći da je divljač. Zoran S. stradao je kraj crkvice na putu ka Prolom Banji, nedaleko od sela Rudare, a njega je slučajno ustrelio lovac R.G.

Lovac R. G. iz Rudara živi sa majkom u jednom kuršumlijskom naselju i tek nedavno je uspeo da skupi novac kako bi kupili manju kuću. Do tada su bili podstanari.

Za sada se ne znaju sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja, ali je on bio sam na tom mestu kada je palio vatru kako bi se ugrejao. Nedaleko od njega nailazila je grupa lovaca, a R.G. je čuo kako nešto šuška, te je mislio da je reč o divljoj svinji i opalio je iz svoje puške u tom pravcu. Kada su prišli, videli su da je zapravo reč o čoveku. Pogođen je u grudi i nije mu bilo spasa.

TRAGEDIJA U KURŠUMLIJI JE JOŠ VEĆA! Lovac koji je usmrtio druga u lovu do skoro bio podstanar, JEDVA SAKUPIO NOVAC ZA KUĆU

- U našoj evidenciji ne postoji podatak da je Zoran S. toga dana uzeo dozvolu za lov i zaista za sada ništa ne znamo- rečeno nam je u lovačkim krugovima iz Kuršumlije.

Prema našim saznanjima R.G. koji živi sam u selu Rudare imao je lošiji vid, barem tako tvrde osobe koje ga poznaju.

Kurir.rs/B.R.

Bonus video:

01:31

MEŠTANI SELA SEPCI OTKRIVAJU DETALJE TRAGEDIJE KOD RAČE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track