03:24

Javljeno nam je da su videli Mateja kako kupuje hleb na Vračaru: Ministar Vulin o detaljima potrage za nestalim Splićaninom

potraga

JAVILI SU NAM DA JE PERIŠ VIĐEN KAKO KUPUJE HLEB NA VRAČARU: Vulin o novim detaljima potrage ZOVU NAS RAZNI PROROCI I BELI MAGOVI

Crna Hronika -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin istakao je da policija proverava bukvalno svaku dojavu koja je vezana za nestanak Splićanina Mateja Periša.

Vulin je istakao da je siguran da nije bilo nikakvog nasilja nad nestalim Splićaninom, a šta se tačno odigralo kobne večeri utvrdiće istraga.

01:51

Ministru Vulinu teško pala izdaja inspektora Stolića: Prodavao klanu Velje Nevolje informacije o porodicama kolega?

- Mi dajemo sve od sebe da rešimo ovaj slučaj i proveravamo svaku informaciju koja nam se dojavi. I u ovom slučaju imamo i dobronamerne i zlonamerne ljude, koji se javljaju. Ima i belih magova i crnih magova, ljudi koji pričaju da su videli Matejevu astralnu projekciju. Nedavno su nam čak javili da nestali mladić kupuje hleb na Vračaru. Kada smo proverili, shvatili smo da je u pitanju komšija - rekao je ministar unutrašnjih poslova u jutarnjem programu Kurir televizije.

Vulin je istakao i da se upoznao sa ocem Mateja Periša, Nenadom Perišom, i da mu iskazuje jedno veliko poštovanje.

02:53

Ministar Vulin u jutarnjem programu Kurir televizije: Osvrt na najaktuelnije događaje u Srbiji

- Ja moram da iskažem jedno veliko ljudsko poštovanje ocu Mateja Periša, samo stavite se u njegovu situaciju. Da li biste imali toliko razumevanja kao on. Bilo je pokušaja da se ovo predstavi kao međunacionalni sukob. To je zaista odvratno i govori o mržnji koju osećate prema ovom gradu. Ovo je bezbedan grad, ovde vas niko nikada neće napasti zbog nacionalosti. Beograd voli strance. Od svih desetina hiljada stranaca koji su bili ovde za novogodišnje praznike, vi nemate ni jedan jedini incident. To je zato što Beograd voli strance, mi ne delimo ljude na nacionalnoj osnovi - kaže ministar i naglašava da isključuje svaku mogućnost vršenja nasilja nad nestalim Splićaninom.

Aleksandar Vulin
foto: Kurir televizija

- Siguran sam da nasilja nije bilo ni u klubu, ni van njega. To su posvedočili i Matejevi prijatelji i gosti i klubu i osoblje - ističe ministar Vulin.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

Ministar Vulin sa rečnom policijom traga za nestalim Matejem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja