02:36

Prijatelji neutešni posle smrti Blekija! Novosadski svirač bio je dobar čovek, koji nikada mrava nije zgazio

velika tuga u srbiji

BLEKI JE BIO ČOVEK KOJI BI TI DAO POSLEDNJU KAP KRVI Prijatelji ubijenog novosadskog svirača neutešni OVO JE GREHOTA OD BOGA!

Crna Hronika -

Vest da je Kristijan Kostić Bleki preminuo od posledica prebijanja celu Srbiju je rastužila.

- Dolazio je kod mene u Perlezu. Svirali smo po gitarijadama. Svirao je usnu harmoniku, gitaru. Bio je jako dobar čovek. Nikad se ni sa kim nije zamerio. Žao mi je jako, kao da mi je umro neko najrođeniji - rekao je Tomislav Živkov, ulični svirač i Blekijev prijatelj.

Kristijan Kostić Bleki
foto: Kurir televizija

Tomislav Živkov, ulični svirač i Blekijev prijatelj e krije tugu koju oseća povodom brutalnog ubistva svog prijatelja Blekija.

1 / 8 Foto: Kurir televizija

- Jako mi je žao za tog čoveka, nije mrava zgazio. Ovo je grehota od Boga. Plače mi se. Stvarno mi je žao. Nemam reči. To su neljudi i monstrumi koji su to uradili - rekao je rekao je Tomislav Živkov, ulični svirač i Blekijev prijatelj.

Kristijan Kostić Bleki
foto: Kurir televizija

Tomislav Živkov, ulični svirač i Blekijev prijatelj, ističe da mu posle Blekijevog ubistva nije lako, ali i da mu nije sve jedno posle ovog tragičnog događaja i da se pomalo plaši za svoju bezbednost posle svega, ali i ističe to da mora da radi.

Kristijan Kostić Bleki
foto: Kurir televizija

- Ali, mi moramo da radimo za taj prokleti dinar. Moramo nešto da radimo. Posle svega nije mi svejedno. A moramo da radimo da bismo stvorili, da imamo od čega da živimo. Inače, nikad ne bih ove sedeo. Ovde sam doveo Šabana Bajrammovića, nekada sam bio hit.

Ilija Savčić, beskućnik i čovek koji je poznavao Blekija, ne krije svoju tugu.

- Divan čovek je bio, ali divan. Da ti pomogne, da ti učini, da ti da zadnju kap krvi - rekao je Ilija Savčić, beskućnik i čovek koji je poznavao Blekija.

Kristijan Kostić Bleki
foto: Kurir televizija

Podsetimo, novosadska policija uhapsila je juče 21-godišnjaka iz Žablja, osumnjičenog da je u centru Novog Sada pretukao 61-godišnjeg muškarca Kristijana Kostića Blekija, koji je od zadobijenih povreda preminuo u Kliničkom centru.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track