PEVAČICA PROGOVORILA O BABI-DILERKI IZ KRNJAČE: Ćerka joj je umrla od droge, duša me boli zbog nje!
Foto: Kurir TV

strašno

PEVAČICA PROGOVORILA O BABI-DILERKI IZ KRNJAČE: Ćerka joj je umrla od droge, duša me boli zbog nje!

Crna Hronika -

Penzionerka Jovnaka D. (75) uhapšena je u nedelju u beogradskom naselju Krnjači zbog sumnje da se bavila trgovinom narkoticima, a njenu ćerku je, kako su ispričale komšije, ubila zavisnost od droge.

O Jovaninoj ćerki za Srpski Telegraf govorila je i pevačica Vesna Rivas, istakavši da je poznavala i uhapšenu ženu, ali i njenu pokojnu ćerku.

Zaplanjeni novac i narkotici
Zaplanjeni novac i narkotici foto: MUP Srbije

Naime, kako su komšije ispirčale, kod bake su mušterije dolazile svaki dan po ceo dan, a poslom se, prema njihovim tvrdnjama, bavila jako dugo.

Mađutim, tužna životna priča stoji iz babe-dilera, jer je njena ćerka preminula, baš zbog zavisnosti od narkotika, a pevačica Vesna Rivas ispričala je svoja saznanja o ovoj porodici.

- Naravno da znam Kaću, jedno 30, 40 godina. Duša me boli što je umrla. Upoznala sam je kada je živela u mom komšiluku u Zemunu. Ona i njen suprug bili su najstariji narkomanski par u kraju, ali ona je ceo život provela u borbi protiv te proklete zavisnosti, a ja sam joj pomagala - rekla je pevačica za gorempomenuti list:

- Obožavala je da me prati u rijalitijima i stalno me je branila od svih. Saživela se s mojim likom. Nije davala mrva da padne na mene, jer sam bila jedina koja je nije oterala zbog njenog drogiranja.

Ona je se podsetila na vreme kad su izgubile kontakt, ali su ga, nakon nekoliko godina, obnovile nakon slučajnog susreta kod frizera, kada joj je rekla da se skida sa droge.

Vesna Rivas
Vesna Rivas foto: Printscreen/Grand magazin

- Kaća je preminula prošlog oktobra zbog otvorenih rana na stopalima. Nabavljala sam joj i neke pečurke iz inostranstva za te rane, ali ništa nije pomoglo. Tada je živela kod Jovanke u Krnjači. Nosila sam joj i odeću i hranu, a ona mi je govorila: "Nema ko da me hrani, neće ni majka," a ja sam joj objasnila da ne mogu baš svaki dan da dolazim - objašnjava Rivasova.

Ona je dodala da je pokušala sve kako bi pomogla nesrećnoj ženi, čak joj je i guralicu dala da bi mogla da se kreće, ali nažalost ona je preminula. Posle svega, ne kaje se što je pomagala, ali kaže da joj je žao i da bi sve dilere poubijala.

- Za Jovankino hapšenje sam baš u šoku, nisam znala da se time bavi. To je, izgleda Kaća krila od mene - završila je priču Vesna Rivas.

(Kurir.rs / Srpski Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track