IMAMO VANVREMENSKU LJUBAV, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU: Vođa navijača ubijen pred ženom, umro joj na rukama! Oprostila se čituljom
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

danas sahrana

IMAMO VANVREMENSKU LJUBAV, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU: Vođa navijača ubijen pred ženom, umro joj na rukama! Oprostila se čituljom

Crna Hronika -

Branislav Bane Penčić (41) vođa navijača Hed hantersa, jedne od frakcija Partizana, koji je likvidiran u subotu u centru Obrenovca, biće sahranjen danas u tom mestu. Porodica, rodbrina i prijatelji dali su mu i čitulje u novinama.

Penčić je, podsetimo, ubijen u popodnevnim časovima u subotu u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu, nakon što je parkirao svoj džip. Bio je u društvu supruge, a nepoznati napadači su, kako se sumnja, satima čekali u "fijat puntu". Kada je izašao iz kola, jedan od njih ga je upucao sa tri metka i sa saučesnikom pobegao.

Branislav Penčić
foto: Kurir.rs

- Baniša naš dobri, nedostaješ nam dok postojimo. Tvojim odlaskom otišao je i najlepši deo nas i naših života. Ostali smo željni da nas zagrliš, poljuibiš i nasmeješ. Oni koje volimo nikad ne odlaze, a ti si jedan od njih. Bićeš uvek tu, tako jedinstven i poseban. Volimo te, ljudino naša - piše u jednoj od mnogobrojnih čitulja, a koju su potpisali tata, sestra, zet i Ninče.

00:32

Mesto gde je ubijen Branislav Penčić u Obrenovcu

Supruga vođe navijača koja je u trenutku egzekucije bila sa njim, posvetila mu je takođe čitulju.

Branislav Penčić
foto: Kurir.rs

- Moj živote, moj najdraži Bako. Tvoja plemenita, dobra i hrabra duša večno će živeti u meni. Neka te anđeli čuvaju, kao što smo sve ove godine čuvali jedno drugo u svakom dobru i zlu. Zahvalna sam i ponosna što sa tobom imam ovakvu vanvremensku ljubav. Zauvek tvoja Ana - piše u čitulji.

Da vođa Hed hantersa ne bude zaboravljen ni od strane svojih pristalica sa južne tribine ima i jedna čitulja od njih.

- Poslednji pozdrav Banetu Hantersu - u potpisu Grobari 40+, dok druga čitulja koja je potpisana sa "tvoji Hantersi" takođe, mu šalju poslednji pozdrav na večni put.

1 / 2 Foto: Kurir.rs

Porodica se dala još jednu čitulju, koju su potpisali strina Mira, sestre Nela i Ivana i zetovi Boba i Uroš.

- Dragi naš Bane, teško je poverovati da te više nema. Sećaćemo te sa s ljubavlju i živećeš u našim srcima dok nas bude.

Podsetimo, Penčić je, kako smo već pisali, pogođen sa tri hica, od kojih ga je jedan pogodio direktno u srce. Imao je debeo dosije, a u periodu od sedam godina protiv njega je podneto više od 12 krivičnih prijava zbog nasilničkog ponašanja, otmice, neovlašćenog držanja i stavljanja u promet opojnih droga, napada na službeno lice, krađa.

Branislav Penčić, Obrenovac, ubistvo
foto: Privatna Arhiva, Kurir

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track