00:57

Odnošenje tela muškarca i žene pronađenih u porodičnoj kući u Nišu

užas u niškoj opštini pantelej

OD PETKA NISU PODIZALI ROLETNE, ZABRINULI SMO SE: Komšije o bračnom paru iz Niša čija su tela pronađena u porodičnoj kući (VIDEO)

Crna Hronika -

Tela muškarca i žene Miodraga G. (91) i Todorke G. (88) pronađena su jutros u porodičnoj kuću u niškom naselju Pantelej, a komšije kažu da su bili skladan bračni par i da su se zabrinuli jer ih nisu videli nekoliko dana.

- Bili su mnogo dobri ljudi, nisu se ni sa kim svađali. Od petka nismo videli da su podizali roletne, niko se nije javljao, kucala sam na prozor, na vrata, niko se nije javio. Čekali smo da padne mrak, da vidimo da li će svetlo da se upali, ali nije se palilo - ispričala je za Kurir komšinica Milja Jovanović.

Komšije su vidno uznemirene, a jedan od njih, Manolce Milenov je poslednji i video Miodraga.

- Poslednji sam ga video u petak. Javio mi se, digao ruku.. Prolazio sam tu nekoliko dana, spuštene su roletne, a on je svakog dana prolazio ovde. Sinoć sam opet video da nije bilo svetla, jutros sam hteo da dođem da pitam prve komšije gde su i video sam policiju. Pretpostavio sam da nije živ. Slabo je izgledao. Deca su im u Kanadi. Ona nije ni izlazila, bili su svesni nisu bili dementni - ispričao je on.

1 / 4 Foto: Kurir.rs/M.S.

Komšinica Vera Čavić kaže da ih je poznavala, ali da se nisu družili.

- Uznemirilo nas je ovo dosta. Stari su ljudi... Poznavala sam ih, slagali su se dobro. Ona je bila stalno po kući, on je uvek išao do pijace, u nabavku. Ovako, nisu voleli nešto da se druže - rekla je Vera.

Prema prvim informacijama, za sada ništa ne ukazuje da su žrtve nasilne smrti.

Tela su odneta iz porodične kuće, a uzrok smrti biće poznat posle obdukcije.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track