00:28

HOROR NA ZVEZDARI! Muškarac napao suprugu sekirom, udario je više puta pa pokušao da se ubije!

GORAN KOJI JE NAPAO ŽENU SEKIROM I RANIJE PRAVIO PROBLEME Sestra povređene: Znali smo da je maltretira, tukao je i davio

Crna Hronika -

Goran S. napao je jutros na Zvezdari i sekirom povredio suprugu S.P., a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Sestra povređene kaže za Kurir da su svi van sebe od šoka.

- Znali smo da je maltretira, ali nikad da je tuče. Goran je 31.oktobra pretukao i davio je, ali ona tada nije htela da ga prijavi zbog dece. Goran inače, ima problema sa alkoholom. Kada bi se viđali bio je normalan, ali pomalo "sirovina" jer nije znao ni da se našali - rekla je nesrećna je žena i dodala:

- Čak im je i ćerka popustila u školi nakon tog događaja i od tada nije kako treba. Goran je čak nakon toga otišao poslovno u Šabac i pozvao decu i mrtav hladan rekao: "Da znate sad će vaš otac da skoči sa mosta".

Zvezdara, pokušaj ubistva
foto: Nenad Kostić

Sestra povređene naglasila je da žene "odmah prijave nasilje čim se ono dogodi i da budu pametne, da ne bi dolazilo do ovakvih užasni stvari".

Komšije prisustvovale užasu

Meštani Zvezdare za porodično nasilje koje se dogodilo jutros kažu da su šokirani i da niko ne zna iz kog razloga je G.S. potegao sekiru na suprugu S.P.

- Ćerka od 17 godina došla je kod komšija i rekla da je tata ubio majku. A zatim je došla nesrećnica sva krvava - kažu komšije i dodaju:

- Svi su bili van sebe kad su videli koliko krvi ima. Odmah smo joj stavili stolicu na sred ulice i ona je sela, a krv joj je šikljala sa svih strana. Udario je sekirom po glavi.

1 / 9 Foto: Nenad Kostić

Oni dodaju da se zatim G.S. uzeo merdevine i počeo da pravi omču da se obesi.

- Uzeo je kanap i krenuo da se obesi. Tada je komšija video i pritrčao i spasao ga. Čuli smo da je u kritičnom stanju, a da je žena stabilno - objašnjavaju žitelji Zvezdari.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja