SVI SU JE VOLELI I DOŠLI DA SE OPROSTE: Sahranjena Tanja ubijena u Nemačkoj, prijatelji progovorili o njenom bivšem mužu
Foto: Privatna Arhiva, Kurir.rs/T. Ilić

tuga u loznici

SVI SU JE VOLELI I DOŠLI DA SE OPROSTE: Sahranjena Tanja ubijena u Nemačkoj, prijatelji progovorili o njenom bivšem mužu

Crna Hronika -

Tanja Pavlović iz lozničkog sela Korenita koju je ubio bivši muž na auto-putu u Nemačkoj, danas je sahranjena na lokalnom groblju. Mnogo sveta došlo je da isprati ovu mladu ženu o kojoj svi imaju samo lepe reči i čija smrt je, pogotovo na tako brutalan način, šokirala i potresla sve koji su je poznavali.

- Bila je dobra i veoma lepa žena. Kad god bi došla iz Nemačke, a to je bilo jednom, ili dva puta godišnje, na odmor i za praznike, dolazila je da se vidimo i popričamo. Ne mogu da verujem da je više nema i da joj se desila tako strašna stvar. Ubio ju je bivši muž koji je, koliko znam, iz jednog sela kod Valjeva. Mislim da je s njim bila nešto kratko u braku, dve, dve i po godine. On valjda nije mogao da podnese da više nisu zajedno i učinio je tu strašnu stvar – priča jedan prijatelj familije.

Kažu da je Tanja napadnuta i izbodena prošle subote, a preminula je u nedelju, pre sedam dana. Zvaničnih informacija od nemačke policije nema, biće ih, kaže kada pregledaju snimke sa kamera koje "pokrivaju" auto-put na kome se zločin desio i bude podneta optužnica.

- Tanja je bila dobar đak, vukovac, pametna devojka. Upoznala je u Šapcu prvog muža i ubrzo se udala. Iz tog braka ima ćerku i sina, 1998. i 2002. su godište, koji na ovakav surov način ostadoše bez majke. Na sahrani je bilo potresno, toliko cveća nisam nikada video. U jednoj lozničkoj cvećari su rekli da se ne sećaju da je nekada bilo za nečiju sahranu naručeno toliko venaca i cveća. Voleli su je ljudi, ali sad ode na takav način. Ubi je bivši muž na pravdi Boga, najverovatnije zbog ljubomore – kaže naš sagovornik vidno potresen, dodajući da Tanja ima brata i sestru.

ubijena Srpkinja, Frankfurt, Tanja Pavlović
foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, kako su preneli mediji, prošlog vikenda Tanju je bivši muž presreo automobilom na auto-putu u Frankfurtu, a kada se ona zaustavila, on ju je izvukao iz kola i nekoliko puta je ubo nožem u predelu vrata. Ona je, nažalost, dan kasnije podlegla teškim povredama.

(Kurir.rs/T.I)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track