NOVI SNIMCI NAPADA NA DEVOJKU U ŽELEZNIKU: Ovo je manijak koji je pratio žrtvu kilometar, a pre napada pio pivo?! (VIDEO)
Foto: Kurir

pokušaj silovanja

NOVI SNIMCI NAPADA NA DEVOJKU U ŽELEZNIKU: Ovo je manijak koji je pratio žrtvu kilometar, a pre napada pio pivo?! (VIDEO)

Crna Hronika -

Nepoznati muškarac napao je devojku S.A. (19) u Železniku u Beogradu, juče u ranim jutarnjim satima, a Kurir je došao do ekskluzivnih snimaka sa obližnjih objekata, koji pokazuju da je napadač žrvu pratio više od kilometar.

Manijak pije pivo pre napada
Manijak pije pivo pre napadafoto: Kurir

Na jednom od snimaka može se videti kako osumnjičeni pije neko piće iz konzerve, nalik na pivo, što dovodi do zaključka da je moguće da je bio pijan u trenutku kada je napao devojku.

Video koji pokazuje manijaka neposredno pre napada:

00:09

Manijak iz Železnika šeta ulicom i pije pivo

- Policija pregleda snimke nadzornih kamera u okolini. Veliki broj snimaka pokazuje kako mladić, za koga se sumnja da je napadač, prati žrvu neko vreme, pre nego se odluči da je ščepa za vrat i počne da je vuče preko ulice ka mračnom haustoru - ispričao je za Kurir izvor iz istrage.

On dodaje da se na snimcima vidi da devojka hoda sasvim normalno i odvojeno od mladića, što ukazuje da njih dvoje nisu bili zajedno i da se nisu poznavali.

Neposredno pre napada devojka šeta ulicom
Neposredno pre napada devojka šeta ulicomfoto: Kurir

Podsetimo, devojka je napadnuta oko 2.15 časova, kada joj je muškarac, star oko 25 godina, s bradom i u sivoj dukserici sa kapuljačom, prišao sa leđa i uhvatio je za vrat. U tom momentu naišao je taksista Vladimir M. koji je, videvši da devojci treba pomoć, stao i tako spasao tinejdžerku u poslednjem trenutku.

Video snimak koji pokazuje kako žrtva šeta ulicom:

00:35

Manijak iz Železnika prati devojku

- Prvo sam pomislio da su momak i devojka i da se svađaju, ali se ona otrgla i krenula da ga udara i doziva u pomoć. Izašao sam i odamh krenuo za njim, ali me ona zaustavila. Dete se uplašilo da ponovo ostane samo u mraku. Opet bih isto uradio - rekao je Vladimir za Kurir.

On dodaje da će i njegove kolege taksisti učiniti sve da pomognu, kako bi napadač bio pronađen kao i da će obavestiti policiju ako budu saznali nešto.

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track