ŠARIĆ ODABRAO BELO ZA APELACIONI SUD Ovako izbliza nikad ga niste videli, razmatra se njegova žalba na prvostepenu presudu
Foto: Nenad Kostić

javna sednica

ŠARIĆ ODABRAO BELO ZA APELACIONI SUD Ovako izbliza nikad ga niste videli, razmatra se njegova žalba na prvostepenu presudu

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pred Apelacionim sudom u Beogradu za danas je zakazana javna sednica za razmatranje žalbi na prvostepenu presudu Darku Šariću i njegovim saradnicima, kojom su osuđeni zbog pranja novca stečenog, po navodima tužilaštva, krijumčarenjem kokaina.

1 / 24 Foto: Nenad Kostić

Sednica je zakazana na 10 radnih dana, zaključno sa 8. aprilom, posle koje će sud odlučiti da li će presudu potvrditi u celosti, preinačiti, ukinuti i naložiti ponavljanje suđenja ili sam otvoriti pretres i izvesti ključne dokaze.

Darko Šarić
foto: Nenad Kostić

Pljevljak je osuđen na jedinstvenu kaznu od devet godina zatvora zbog pranja više od 20 miliona evra, a njegovi saradnici na kazne od dve do sedam godina zatvora.

Šariću je, inače, početkom marta započeo pretres pred Apelacijom u drugostepenom postupku nakon žalbi na presudu kojom je osuđen na 15 godina zatvora zbog krijumčarenja 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:34

Zatraženo izuzeće četvoro sudija u slučaju Šarić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track