RADNIK OBEZBEĐENJA IZREŠETAN NA PROSLAVI PUNOLETSTVA: Posvađao se sa gostom, pa ga njegov drug upucao u noge i pobegao!
Foto: Kurir.rs/J.M.

pucnjava na splavu

RADNIK OBEZBEĐENJA IZREŠETAN NA PROSLAVI PUNOLETSTVA: Posvađao se sa gostom, pa ga njegov drug upucao u noge i pobegao!

Crna Hronika -

Pripadnik obezbeđenja D. B. (22) ranjen je u pucnjavi koja se dogodila ispred splava "Cunami 5" na Novom Beogradu u petak uveče, kada ga je prijatelj gosta s kojim se sukobio ranio u noge.

splav Cunami, Cunami
foto: Kurir.rs/J.M.

Pucnjava se, kako nezvanično saznajemo, dogodila u 00.05 časova.

- Na splavu se u tom momentu održavala proslava punoletstva jedne devojke. Bilo je veselo i bučno, mladi ljudi su prilično popili, pa je došlo do nekog koškanja. Navodno, obezbeđenje je jednog mladića (20) upozorilo da vodi računa kako se ponaša - navodi izvor Kurira i dodaje:

- Mladić je izašao ispred splava i nasrnuo na momke iz obezbeđenja, pa je došlo i od tuče. Posle nekoliko udaraca mladić je izvadio telefon iz džepa i pozvao nekoga.

U bekstvu

Kako objašnjava, nepoznati mladić ubrzo se stvorio ispred splava.

- On je izvadio pištolj i hladnokrvno ispalio tri hica u noge D. B., a potom je pobegao - priča naš sagovornik i nastavlja:

- Mladić je pao kao pokošen, pa su očevici pozvali Hitnu pomoć i policiju. S prostrelnim ranama na nogama prebačen je u KBC Bežanijska kosa, a za napadačem je potraga u toku - navodi izvor.

Sagovornik Kurira ističe da je po dolasku patrola zatekla mladića koji se sukobio sa obezbeđenjem.

- Ispred splava je stajao dečko koji se potukao sa D. B., kao i slavljenica. Preuzeti su snimci s nadzornih kamera kako bi se utvrdilo ko je pucao na D. B., a obavljen je razgovor i sa svedocima pucnjave - zaključio je naš sagovornik.

Incidenti

Izvor Kurira objašnjava da se na ovom splavu prošle godine dogodila tragedija.

- Milan A. (20) posle žurke skočio je sa ovog splava. On je drugovima pre tragedije rekao da ide da popije kafu sa ocem, što je njima bilo čudno jer mu je otac preminuo pre 10 godina. Posle dva dana potrage telo mladića u odeći od te večeri pronađeno je bukvalno ispred splava - kaže izvor.

To pak nije jedini incident koji se vezuje za ove splavove. Naime, u januaru 2020. godine nekoliko splavova pod imenom "Cunami" izgorelo je u jezivom požaru. Buktinja je popularne lokale progutala za manje od sat vremena.

Kurir.rs/J. Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track