KONSTATOVALI DA ILIJA NIJE OPASAN, A ON ZAKLAO OCA, MAJKU I DEDU: Kobna greška Centra za socijalni rad u Čačku
Foto: Privatna Arhiva, Kurir/D.Č.

milan ga prijavio za nasilje u porodici

KONSTATOVALI DA ILIJA NIJE OPASAN, A ON ZAKLAO OCA, MAJKU I DEDU: Kobna greška Centra za socijalni rad u Čačku

Crna Hronika -

Osnovno javno tužilaštvo u Čačku potvrdilo je za Kurir da je Ilija Glišović, za koga se sumnja da je u noći između petka i subote u porodičnoj kući ubio roditelje i dedu, ranije bio prijavljen za nasilje u porodici zbog čega je bio i na psihijatrijskom lečenju.

Kako je navedeno u OJT, Milan Glišović je 10. jula prošle godine u 7.45 prijavio sina Iliju za nasilje u porodici. Otac je tada naveo da "Ilija konzumira narkotike, zbog čega je lečen na odeljenju psihijatrije i da do problema dolazi kada mu nestane novca za nabavku narkotika".

Čačak, Ilija Glišović
foto: Kurir/D.Č., Privatna Arhiva

Ilija je tada sproveden na Odeljenje psihijatrije Opšte bolnice u Čačku, a lečenje je nastavio u Beogradu na Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević", gde je proveo dva meseca.

Posle završetka lečenja, službenici Centra za socijalni rad su obavili razgovor sa Ilijom i njegovim roditeljima Milanom i Slađanom i tada su procenili da je "rizik od ponavljanja sličnih situacija nizak i da nema potrebe za određivanjem mera zaštite nasilja u porodici".

Čačak, Glišovići, Ilija Glišović
foto: OJT Čačak

To je bilo prošle godine...

U subotu rano ujutru u porodičnoj kući Glišovića u Kulinovcima došlo je do krvavog pira u kome su ubijeni Milan, Slađana i Sreten Glišović.

Ilija je uhapšen zbog sumnje da je ubio roditelje i dedu, a danas je prebačen u Beograd, u Specijalnu bolnicu centralnog zatvora.

Nastradali Glišovići danas su sahranjeni na groblju u Atenici.

sahrana, Čačak, Slađana Glišović, Milan Glišović, Sreten Glišović
foto: Kurir.rs/D.Č.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:51

Jezivi detalji masakra u Čačku gde je mladić (21) zaklao oca, majku i dedu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track