00:59

DVE TRAGEDIJE NA PETAK 13. Majka s detetom na Mirijevu sko;ila s terase. U Paraćinu pronađena tela muškarca i žene

novi detalji

BACILA DETE PA SKOČILA ZA NJIM? Komšinica iz Mirijeva ispričala šta se jutros desilo: Tražila ključ od krova, bila problematična

Crna Hronika -

U Ulici Grge Jankesa u Mirijevu jutros oko 8 sati majka i dete skočili su sa trećeg sprata iz hodnika zgrade, a komšinica koja je bila svedok jezive nesreće ispričala je da je prizor bio potresan.

Mirijevo, žena skočila sa detetom, dete
foto: Kurir/J.M.

- Čula sam da je nešto puklo. Ona je bacila dete prvo pa je skočila za njim, mali je vrištao i plakao. Kad je stigla Hitna pomoć dozivali su ga ali im nije odgovarao - priča ona.

Ona kaže da je komšinica bila problematična, vikala i vrištala po ceo dan, bacala stvari kroz prozor i pila bensedine.

Maja K., Mirijevo
foto: Privatna arhiva

Komšinica je ispričala sa je ženi i detetu prvi u pomoć pritekao jedan od stanara zgrade.

- On je strčao odmah ispred i uhvatio se za glavu. Čula sam da je imao problema sa njom. Držao se za glavu i vikao "Što je nisam prijavio pre, možda bi dete spasao" - objašnjava komšinica.

Kako saznajemo ona je pre nekoliko dana tražila ključ do krova pod izgovorom da hoće detetu da pogaže pogled. Komšije pričaju i da je stalno tukla i maltretirala ćerku.

1 / 9 Foto: Kurir/J.M.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:11

Prvi snimak posle tragedije u Mirijevu, majka i dete skočili sa trećeg sprata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track