SUDIJA I VEĆE VIDELI NOŽ U RUKAMA OPTUŽENOG: On ih ubeđuje da ne veruju svojim očima, usledilo KLJUČNO PITANJE o ubistvu mladića!
Foto: Privatna Arhiva, Kurir/Jelena Rafailović

Svirepo ubistvo ivana trifunovića

SUDIJA I VEĆE VIDELI NOŽ U RUKAMA OPTUŽENOG: On ih ubeđuje da ne veruju svojim očima, usledilo KLJUČNO PITANJE o ubistvu mladića!

Crna Hronika -

Snimak ubistva Ivana Trifunovića (22) u naselju Dr Ivana Ribara u novobeogradskom Bloku 72 prikazan je na sudu, a osumnjičeni za zločin je Damir Ibrahimović (21).

Sudija Ljudmila Miljković se nakon pregledanja snimaka obratila prisutnima u sudnici.

- Sreću se između dva vozila na parkingu. Optuženi fizički nasreće na Ivana i dolazi do razmene udaraca. Ivan se okreće i beži, a Damir trči za njim - rekla je juče sudija Ljudmila Miljković nakon pregledanja snimaka iz ulice Dr Ivana Ribara od kobne noći u kojoj je Ivan Trifunović izboden nožem.

Za ubistvo je pred Višim sudim u Beogradu optužen sestrić Veljka Belivuka.

Upravo pregledanjem snimaka sa kamera koje su zabeleže poslednji susret tada, navodno, odličnih drugova, tog 14. januara prosle godine, nastavljen je glavni prestres.

Na snimcima se vidi kako dolazi Ivanov otac Dragiša i shvata da mu je sin povređen, ali tada ni ne pomislja da mu je drug naudio.

Mesto zločina
Mesto zločina foto: Kurir/J. Rafailović

Ibrahimović sa Dragišom ubacuje u automobil Ivana i prevoze ga do Hitne pomoći Urgentnog centra .

- Izvlači nož, vidi se oštrica noža - konstatovala je sudija posle gledanja snimka ispred Urgentnog centra na kojem Ibrahimović dok mu je Ivanov otac okrenut leđima, žurno vadi predmet iz zadnjeg desnog dzepa farmerica i brzopotezno ga zavlači ispod auto sedišta.

Nikola Ristović, novi branilac Ibrahimovića, koji zastupa i njegovog ujaka Belivuka i brojne članove ujakovog klana, grčevito se borio da ospori sve dokaze tužilaštva. Ristović negira da je ubijeni mladić bežao od Damira, navodeći da je možda samo trčao, prenosi Srpski telegraf. I okrivljeni i njegov branilac su negodovali i na tvrdnje da se vidi nož kod Ibrahimovića u bilo kom momentu.

- Nisam imao nikakav nož . Moguće je da su to bili ključevi od stana ili neka hemijska sa posla - kazao je optuženi i odbio da odgovori na pitanje tužiilaštva zasto mu je onda bilo važno da taj sporni predmet ostavi u kolima.

Ivan Trifunović, Novi Beograd, ubistvo, D.I.
foto: Kurir/J. Rafailović, Privatna arhiva

Majka nije imala snage da gleda zadnje trenutke svog sina

Roditelji ubijenog Ivana Trifunovića teško su podneli jučerašnji deo pretresa koji će biti nastavljen u julu. Dok je otac oplakivao sina i ogorčeno dobacivao nezadovoljan navodima optuženog , Ivanova majka je jecala spuštena glave i čak je napustila sudnicu nemoćna da nastavi da sluša kako se brani Ibrahimović.

Sudija ga izbacila iz sudnice

Uvek bahata podrška optuženog, juče je posebno iznervirala tužioca koji je burno reagovao kada su se smejali Ibrahimovićevi bližnji tokom višestrukog vraćanja jednog od snimaka.

Sudija je zbog nedoličnog ponašanja izbacila iz sudnice izvesnog Nedića koji se predstavio kao rođak Ibrahimovića.

(Kurir.rs, Republika.rs)

Bonus video:

03:51

HOROR U NOVOM PAZARU! SVEKAR UBIO SNAJU, PA PRESUDIO SEBI: Svi detalji svirepog zločina, evo kako je tragedija mogla da se SPREČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track