POZNATO GDE ĆE BITI SAHRANJENA LIDIJA KOJU JE UBIO BIVŠI MUŽ: Evo šta se dešava u Vićenci posle dvostrukog ubistva
Foto: Društvene Mreže

zločin u italiji

POZNATO GDE ĆE BITI SAHRANJENA LIDIJA KOJU JE UBIO BIVŠI MUŽ: Evo šta se dešava u Vićenci posle dvostrukog ubistva

Crna Hronika -

Italijanska ministarka pravde Marta Kartabija naložila je inspekciju rada suda posle ubistva Lidije Miljković i Gabrijele Serano, koje je u Vićenci ubio Zlatan Vasiljević, pa presudio sebi.

Podsetimo, prošle nedelje je Vasiljević najpre ubio Gabrijelu Serano sa kojom je bio u vezi, a potom se sa njenim telom odvezao, sačekao bivšu ženu Lidiju da dođe na posao, pa pucao u nju. Tokom policijske potrage za njim, Vasiljević je presudio sebi.

Lidija Miljković, Zlatan Vasiljević
foto: Društvene Mreže

- Inspektori će imati zadatak da detaljno ispitaju ceo sudski proces višestrukog ubice, koji je 9. juna pucao u svoju bivšu suprugu Lidiju Miljković i partnerku Gabrijelu Serano pre nego što je sebi oduzeo život. Konkretno, inspektori će morati da rekonstruišu sve dokaze koji su izvedeni kako bi se utvrdilo da li je u prethodnom sudskom postupku protiv Vasiljevića bilo nemara u proceni njegovog profila i odgovornosti - navodi portal Republika.it koja dodaje da će posle obdukcije biti poznato više detalja:

Zlatan Vasiljević, Lidija Miljković, Vićenca
foto: Youtube/Local Team

- Tek kada se obdukcija završi biće dozvoljena sahrana. Lidija Miljković bi trebalo da bude poslata u Srbiju, gde živi njena majka i rođaci, ali će opelo biti održano u srpskoj crkvi u koju je ona ranije odlazila. Serano će biti sahranjena u Rubanu.

Kako navode, u gradiću Šiju u kome je Lidija živela sa decom i momkom biće proglašen dan žalost, dok će sutra uveče biti održana gradska sednica povodom femicida.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track