MOJ SIN NIJE KRIV, INSPEKTORI SU MU REKLI DA JE ČIST! Otac ljubavnika žene koja je zabetonirala muža misli da zna ko je ubica
Foto: Kurir, Drustvene Mreže

horor u leskovcu

MOJ SIN NIJE KRIV, INSPEKTORI SU MU REKLI DA JE ČIST! Otac ljubavnika žene koja je zabetonirala muža misli da zna ko je ubica

Crna Hronika -

-Nije tačno da je moj sin učesnik u zločinu, mi smo ugledna porodica i ljudi nas neprestano zovu i ne mogu da se načude, pitaju me da li je to istina.

Ovim rečima počinje svoju ispovest za Kurir Momčilo Lazarević, otac Aleksandra Lazarevića koji je bio u vezi sa Biljanom Stojanović koja je ubila svog supruga, pa njegovo telo zabetonirala u buretu u pomoćnoj zgradi.

Ubijeni Ivan
Ubijeni Ivanfoto: Društvene mreže

- Profesor sam mašinstva, a moj sin je diplomirani advokat. Takve informacije prljaju naše ime. Ovo što je rečeno za mog jedinca je velika neistina i greška - priča momčilo za Kurir i dodaje:

- Telefoni nam neprestano zvone, zovu nas prijatelji i robina i svako ima isto pitanje: "Je l istina da je Aleksandar to uradio, da li je moguće da mu se to desilo?". Tu izopačene i neproverene informacije.

Momčilo objašnjava kako je njegov sin bio na saslušanju.

- Saslušali su ga inspektori koji rade na slučaju i na kraju su ga pustili. Rekli su mu da je čist i da nema potrebe da ga zadržavaju u pritvoru. Tada su mu rekli da je ona počinila krivično delo i da je izvršila samoubistvo, a telo supruga je pronađeno gde je i ona - napominje otac i nastavlja:

- Moj sin je čist, a ona je ubila svog muža i sve vreme govorila da je u Rusiji. Telo je bilo zabetonirano. Ujutru su me zvale neke kolege da pitaju da li je istina, samo što se nisam srušio.

Leskovac, kuća, zabetoniran leš, Ivan S., Biljana Stojanović, B. S., I. S.
foto: Kurir

Aleksandrov otac potvrdio je da njegov sin bio u emotivnoj vezi sa Biljanom.

- Bio je sa njom u vezi, normalno je sve to bilo. Mi muškarci smo takvi. Ni na kraj pameti mi nije kako su mogli da daju takve informacije. Škakljiva je tema i nije svejedno kada se čuju takve informacije. Sin mi je sada dobro, sredio se i nemamo nikavih problema - rekao je Momčilo za Kurir.

Aleksandar je ranije ispričao za Kurir da mu je odmah palo na pamet da će biti osumnjičeni kada je čuo o kakvom je slučaju reč, ali je prošao poligrafsko ispitivanje.

- Bio sam sa Biljanom blizak, družili smo se povremeno, ali ni u snu mi ne bi palo na pamet da učestvujem u tako nečem strašnom. Mi smo se družili to vreme i ona je stalno pričala da je suprug u Rusiji i ja nisam imao na to šta da kažem - objasnio je Aleksandar Lazarević.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track