02:53

OGLASIO SE OTAC DEVOJČICE KOJU JE MALČANSKI BERBERIN MUČIO Nije mi krivo što je umro, upropastio mi je dete OVAKO JE ONA REAGOVALA

jeziv slučaj

OTAC ŽRTVE MALČANSKOG BERBERINA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Nije mi krivo što je umro, upropastio mi je dete OVAKO JE ONA REAGOVALA

Crna Hronika -

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin preminuo je. Za televiziju Kurir u emisiji Puls Srbije govorio je otac devojčice Robert Karimanović koju je Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin mučio i zlostavljao, zbog čega je osuđen na doživotnu robiju.

- Meni je supruga javila, ona je preko medija saznala. Meni je milo zbog moje ćerke, ona je sad konačno slobodna. Zna da ga nema i može da krene dalje sa životom. On je moju ćerku upropastio. A što se mene tiče lično, ja nemam nikakvu gružu savesti. On je moju ćerku upropastio za ceo život. Svejedno mi je to što se desilo sa njim. Ni malo mi nije krivo, iskreno - rekao je otac zlostavljane devojčice Robert Karimanović u emisiji Puls Srbiji na Kurir televiziji.

Otac M.K.
foto: Kurir Televizija

On je odgovorio i kako se njegova ćerka reagovala kada je čula ovu vest.

- Ona je bila sva srećna. Nije očekivala to. Ona sada može mirno da spava, zna da ga nema - rekao je Robert Karimanović u Pulsu Srbije.

Podsetimo, Jovanović koji je u Zabeli izdržavao kaznu doživotnog zatvora zbog otmice i mučenja devojčice, preminuo je noćas u Opštoj bolnici u Požarevcu od posledica srčanog udara.

Ninoslav Jovanović, Malčanski Berberin
foto: čitalac Kurira

Kako je rečeno iz UIKS, njemu je u kasnim večernjim satima pozlilo u ćeliji, prebačen je u stacionar, pa u bolnicu, gde je preminuo.

02:53

OGLASIO SE OTAC DEVOJČICE KOJU JE MALČANSKI BERBERIN MUČIO Nije mi krivo što je umro, upropastio mi je dete OVAKO JE ONA REAGOVALA

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

PREMINUO MALČANSKI BERBERIN: Ninoslav Jovanović umro u Kazneno-popravnom zavodu u Požarevcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track