DETALJI TRAGEDIJE U BOLJEVCIMA: Motociklista nastradao u jezivom sudaru, vozač automobila pobegao sa mesta nesreće (FOTO)
Foto: Kurir

užas

DETALJI TRAGEDIJE U BOLJEVCIMA: Motociklista nastradao u jezivom sudaru, vozač automobila pobegao sa mesta nesreće (FOTO)

Crna Hronika -

Za sada nepoznati motociklista nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 7 sati u Boljevcima kada su se sudarila dva vozila i motocikl.

U saobraćajnoj nesreći u kojoj su učestvovala dva vozila i motocikl pored nastradalog motocikliste povređene su i dve osobe koje su prevezene na VMA.

- Saobraćajna nesreća se dogodila kada su se sudarila dva vozila marke "seat" i "fijat" i motocikl. Nije poznato kako je tačno došlo do saobraćajne nesreće, ali se sumnja da je izazvao vozač "seata" koji nije zatečen na licu mesta - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Boljevac, Udes
foto: Kurir

Na mesto nesreće odmah je stigla Hitna pomoć koja je vozača i suvozača iz vozila "fijat" prevezla na VMA dok su nažalost i konstatovali smrt motocikliste.

Takođe su na mestu tragedije bili i vatrogasci koji su pomogli da se povređeni izvuku iz vozila, ali i policija koja obavlja uviđaj kojim će biti utvrđeno kako je došlo do nesreće.

Policija radi i na identifikaciji i pronalasku vozača koji je pobegao.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track