Najnovije vesti

MRTAV PIJAN IZBO KUMA, KUMU I SOPSTVENU ŽENU: Drugi kum ga savladao i oteo mu nož! OPTUŽEN ZBOG ZLOČINA U VELIKIM CRLJENIMA
Foto: Nebojša Mandić

više javno tužilaštvo u beogradu

MRTAV PIJAN IZBO KUMA, KUMU I SOPSTVENU ŽENU: Drugi kum ga savladao i oteo mu nož! OPTUŽEN ZBOG ZLOČINA U VELIKIM CRLJENIMA

Crna Hronika
14:38h

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Gorana V. (55) zbog sumnje da je 18. maja ove godine oko 20:20 časova u Velikim Crlјenima, nakon kraće svađe, nožem naneo ubodnu ranu i posekotine 38-godišnjem muškarcu, a potom nožem uboo i dve žene starosti 42 i 45 godina.

- Goran V. se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju. Tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Beogradu da mu produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu dovršio krivično delo za koje se tereti - saopštilo je Više tužilaštvo u Beogradu.

Prema optužnici, koja je predata sudu na potvrdjivanje, Goran V. je u trenutku kritičnog dogadjaja imao 2,50 promila alkohola u krvi, pošto je prethodno celog dana konzumirao pivo.

Gaženje, Veliki Crljeni, Kafanska Tuča

Nakon svadje između njega i njegovog kuma, oštećenog R.P. Goran V. je otišao u dvorište kuće R.P. i nožem ga ubo u grudi, a potom ga isekao po levoj šaci, presekavši mu tetivu.

U povratku ka svojoj kući, naišao je na V.P, suprugu R.P. kojoj je takodje zadao ubod nožem u grudi, pošto ga je pitala zašto joj je povredio supruga, a potom je u trbuh ubo i svoju nevenčanu suprugu V.V.D, koja je pokušala da ga smiri.

Gorana V. uspeo je da savlada njegov drugi kum M.D. koji ga je oborio na zemlju i oduzeo mu nož.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja
track