OBORIO PEŠAKA NA TROTOARU, DAO GAS I POBEGAO: Tužilaštvo traži pritvor za vozača "renoa"
Foto: Kurir

drugo osnovno javno tužilaštvo

OBORIO PEŠAKA NA TROTOARU, DAO GAS I POBEGAO: Tužilaštvo traži pritvor za vozača "renoa"

Crna Hronika -

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu danas je, nakon saslušanja V. S., koji je osumnjičen da je 15. avgusta u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici, teretnim vozilom "reno" na trotoaru udario i oborio pešaka, predložilo je Drugom osnovnom sudu u Beogradu da mu odredi pritvor.

00:47

Stravičan snimak auto pokosio ženu

- Dana 16.08.2022. godine po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane MUP- PU za grad Beograd, UKP- 3. odeljenje, doneto je rešenje o zadržavanju osumnjičenog V.S, zbog postojanja osnovane sumnje da je dana 15.08.2022.godine u Beogradu, GO Grocka, u ul. Vojvode Stepe Stepanovića upravljajući teretnim motornim vozilom marke „Renault" na trotoaru udario i oborio pešaka koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede - saopšteno je iz tužilaštva.

Osumnjičenom V.S., kako se dodaje se na teret stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

V. S. je, podsetimo, posle nesreće dodao gas i pobegao dok su prolaznici pokušavali da ga zaustave. Saobraćajnu nesreću snimile su sigurnosne kamera sa okolnih objekata.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track