AKCIJA AUTO-PUT! OPLJAČKAO BUGARE DOK SU SPAVALI U MERCEDESU NA PUMPI: Razbojnik kroz prozor automobila pokrao strance
Foto: Printscreen/RTS

uhapšen

AKCIJA AUTO-PUT! OPLJAČKAO BUGARE DOK SU SPAVALI U MERCEDESU NA PUMPI: Razbojnik kroz prozor automobila pokrao strance

Crna Hronika -

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudiji za ptrethodni postupak da odredi pritvor do 30 dana R. J. koji se sumnjiči da je juče opljačkao državljane Bugarske i Belgije na benzinskoj pumpi.

- Po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Odeljenje za suzbijanje imovinskih delikata MUP-a Srbije, u okviru akcije „Autoput" donelo je rešenje o zadržavanju osumnjičenog R. J. - saopšteno je iz tužilaštva.

hapšenje, lisice, lopov
foto: Profimedia

Kako se navodi, R. J. se sumnjiči da je juče izvršio krivično delo teška krađa na štetu državljanina Republike Bugarske i Kraljevine Belgije.

- Kako se sumnja, on je na benzinskoj pumpi „Mol Vrčin" koja se nalazi na auto-putu E 75, pravac Beograd-Niš prišao parkiranom vozilu marke „Mercedes ML" stranih registarskih tablica i koristeći okolnost da su oštećeni spavali u automobilu, najpre izbušio prednju gumu na vozilu, a nakon toga razbio staklo na suvozačevim vratima i kroz razbijeno staklo izvršio krađu predmeta i novca nakon čega se udaljio sa lica mesta - saopšteno je iz tužilaštva.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track