00:23

DOLAZAK OPTUŽENIH U SPECIJALNI SUD Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu

suđenje se nastavlja sutra

FANTOMKE I DUGE CEVI NA PUTU ZA USTANIČKU! KURIR SAZNAJE: Belivuk izašao za govornicu, evo šta je rekao! Draganić nije došao u sud

Crna Hronika -

Žandarmerija kao na filmu sprovela Belivukove "vojnike", među prvima u sud stigli bivši rukometaš i "prva dama klana"

BEOGRAD - Današnje ročište pripadnicima klana Veljka Belivuka, koji su iz pritvora u Centralnom zatvoru prebačeni maricama u zgradu Specijalnog suda, završeno je oko 14 časova. Suđenje se nastavlja sutra.

Belivukove "vojnike" jutros su do suda u Ustaničkoj sproveli pripadnici Žandarmerije, s fantomkama i naoružani dugim cevima.

1 / 15 Foto: Nenad Kostić

Belivuk i Miljković, podsetimo, nisu u maricama jer oni borave u pritvoru u zgradi suda i zatvorska straža sprovodi ih do sudnice.

Belivuk izašao za govornicu

Inače, za govornicu je izašao i Veljko Belivuk, koji je navodno izjavio da nije kriv.

Kurir saznaje! Draganić nije doveden u sud

Kako saznajemo, Vlade Draganić, koji navodno pregovara sa tužilaštvom o statusu svedoka saradnika danas nije doveden u sud jer je navodno u izolaciji zbog kovida.

Druga optužnica danas se neće čitati

Druga optužnica, za ubistvo Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića, kako saznajemo, neće se čitati danas jer bi posle pauze trebalo predloge za izvođenje dokaza da nastavi da iznosi Belivuk a potom i ostali optuženi.

Stigla i prva dama klana

U sud je jutros prvi stigao bivši rukometaš, okrivljeni Vojislav Đorđević, koji se brani sa slobode, zatim okrivljeni Vladimir Dimitrijević, koji nije skidao zaštitnu masku kako ne bi bio fotografisan. Među prvima je u sud ušla i jedina žena u klanu, Slađana Sekulić

Advokat Nikola Ristović, koji je otkazao punomoćje Belivuku, Miljkoviću i ostalim optuženima koje brani i danas je stigao da prisustvuje pripremnom ročištu, a u sudnicu su malo pred početak današnjeg suđenja stigli i poznati advokati Goran Petronijević, Dragoslav Ljubičanović, Ivan Gvozdenac, Nemanja Govedarica, Gordana Božilović...

1 / 39 Foto: Nenad Kostić
00:23

DOLAZAK OPTUŽENIH U SPECIJALNI SUD Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track