VOZILI MRTVI PIJANI, I TO SA POTERNICOM, JEDAN DROGIRAN, DVOJICA BEZ VOZAČKE... Policija u Sremskoj Mitrovici privela PETORICU!
Foto: Profimedia

KONTROLA

VOZILI MRTVI PIJANI, I TO SA POTERNICOM, JEDAN DROGIRAN, DVOJICA BEZ VOZAČKE... Policija u Sremskoj Mitrovici privela PETORICU!

Crna Hronika -

Dvojica vozača imala više od dva promila alkohola u krvi

BEOGRAD - Policija u Sremskoj Mitrovici je, u kontroli saobraćaja, otkrila petoricu vozača zbog nasilničke vožnje, vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole.

Kako je saopšteno, u Staroj Pazovi otkriven je četrdesetogodišnjak koji je vozio "pežo" sa 2,10 promila alkohola u organizmu i četrdesetsedmogodišnji vozač "folksvagen transportera" sa 2,52 promila alkohola i bez vozačke dozvole.

Inače, za obojicom je bila raspisana poternica, pa je jedan sproveden u Policijsku upravu u Kruševcu, a drugi u Prekršajni sud Ruma, odeljenje u Pećincima.

U Indjiji su zaustavljeni dvadesetdvogodišnjak koji je vozio "polo" pod dejstvom kokaina, amfetamina i kanabisa i dvadesettrogodišnji vozač "mazde" koji je bio pozitivan na kanabis. Patrola u Novim Banovcima zatekla je tridesetogodišnjeg muškarca koji je upravljao "fordom" bez vozačke dozvole.

Svim vozačima je odredjeno zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama, navedeno je u saopštenju MUP-a.

(Kurir.rs / Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track