BORANKA PREŽIVELA PAD SA VISINE OD 25 METARA: Skočila s Brestovačkog mosta u ponor, teško povređena
Ilustracija, Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia, Ilustracija

BORANKA PREŽIVELA PAD SA VISINE OD 25 METARA: Skočila s Brestovačkog mosta u ponor, teško povređena

Crna Hronika -

Boranka B. S. (45) pokušala je da izvrši samoubistvo skokom sa "Brestovačkog mosta" koji se nalazi kod skretanja ka Borskom jezeru. Žena je skočila u ponor, u dubinu oko 25 metara i pukom srećom preživela pad.

- Policiju je pozvao jedan prolaznik koji je spazio nepomično telo žene, ali nije bio siguran da je u pitanju osoba, obzirom da je visina sa mosta na kome se nalazio prevelika. Policija je odmah izašla, i nakon što su utvrdili da se zaista radi o telu žene, pozvana je hitna pomoć i vatrogasne brigade. Iako su svi bili ubeđeni da je žena preminula, srećom, bila je živa – saznajemo nezvanično od nadležnih.

Boranku su iz ambisa izvukli vatrogasci uz pomoć policije. Odmah je prevezena u borsku bolnicu, a odatle hitno prebačena za Beograd.

- B.S. je od pada zadobila veoma teške povrede. Probušeno joj je jedno plućno krilo, ima serijski prelom rebara, slomljene pršljenove kičme, a celo telo joj je u modricama, posekotinama, podlivima. Kakve će posledice prelomi ostaviti, tek će se znati nakon operacija koje slede – saznajemo nezvanično.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Kurir.rs/S.B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja