PORESKA I KRIMINALISTIČKA POLICIJA PROVERAVAJU BAKU PRASETA: Istraga protiv poznatog jutjubera!
Foto: Printscreen Youtube

prvo osnovno javno tužilaštvo

PORESKA I KRIMINALISTIČKA POLICIJA PROVERAVAJU BAKU PRASETA: Istraga protiv poznatog jutjubera!

Crna Hronika -

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu poslalo je zahtev Poreskoj policiji i terenskoj kontroli da provere poslovanje firme Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, ali i policiji da proveri da li postoje elementi krivičnog dela neovlašćeno držanje opornih droga. Podsetimo, on je objavio snimak na kom se vidi kako ispred njega stoji beli prah, koji on konzumira.

Baka Prase, Bogdan Ilić
foto: Shutterstock, Ana Paunković

- Nakon što je Više janvo tužilaštvo u Beogradu formiralo predmet i dostavilo na nadležnost Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, poslat je zahtev Poreskoj policiji i terenskoj kontroli da izvrše provere poslovanja firme B.I i suvlasnika S.V. a u cilju utvrđivanja evetntualnog izvrsenja krivičnog dela poreska utaja - potvrđeno je za Kurir iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Baka Prase, Željko Mitrović
foto: Printscreen/Pink

- Takođe, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je uputilo zahtev i PU za grad Beograd, odnosno IV odeljenju Uprave kriminalističke policije, da prikupe potrebna obaveštenja i podatke, a u vezi video zapisa u kojima se sumnja da B.I. konzumira opojnu drogu, a u cilju utvrđjivanja eventualnog izvršenja krivičnog dela neovlasceno držanje opojnih droga - dodaje se u saopštenju Prvog tužilaštva.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja