TRAŽIO ŽENU ZA BRAK, PA ISKASAPIO BIVŠU SUPRUGU? Robert iz Subotice 15 dana pre zločina dao ovaj oglas na Fejsbuku! (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

novi detalji

TRAŽIO ŽENU ZA BRAK, PA ISKASAPIO BIVŠU SUPRUGU? Robert iz Subotice 15 dana pre zločina dao ovaj oglas na Fejsbuku! (FOTO)

Crna Hronika -

Robert. V. iz Subotice, koji je nožem izbo svoju suprugu Ljiljanu V. (50), 15 dana pre zločina tražio sebi partnerku na Fejsbuk grupi, čiji je član već sedam godina.

Naime, u grupi "TRAŽIM OZBILJNU ŽENU ZA BRAK" početkom septembra da traži nekoga sa kim bi mogao da razmenjuje poruke.

Robert Velimirović, Subotica
foto: Printscreen/Facebook

- Dobro veče, da li neko želi neobavezan čet - napisao je ubica na ovoj fejbuk grupi.

Pored ove objave, može se primetiti da je Robert aktivan član ove grupe već sedam godina i da od 2015. godine traži sebi partnerku za neobavezno dopisivanje i deli romantične slike.

Robert Velimirović, Subotica
foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, Robert V. brutalno je ubio juče svoju bivšu suprugu Ljiljanu u njenom stanu u Subotici. Nesrećna žena u stanu je živela sa svojom majkom pred kojom se i dogodio stravičan zločin.

Ubijena Ljiljana
Ubijena Ljiljana foto: Printscreen/Facebook

Robert je došao u stan u kom je Ljiljana živela sa namerom da je moli da se pomire. Njena majka Ljubica otvorila mu je vrata i pustila ga u stan, ne sluteći tragediju. Nakon što je nekoliko puta izbo ženu kuhinjskim nožem, pobegao je.

Svojim pežoom odvezao se u nepoznatom pravcu, a subotička policija krenula je odmah u potragu. On je uhapšen jutros u jednom subotičkom naselju, kada je pronađen u svom automobilu bez svesti.

Kurir.rs

Bonus video:

00:12

TEŠKA NESREĆA KOD ČAČKA: U sudaru dva vozila 1 osoba poginula, 3 povređene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track