OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŽENE POKUŠAO DA SE UBIJE? Nalazi se u Opštoj bolnici u Subotici, evo u kakvom je stanju
Foto: Printscreen/Facebook, Shutterstock, Ilustracija

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŽENE POKUŠAO DA SE UBIJE? Nalazi se u Opštoj bolnici u Subotici, evo u kakvom je stanju

Crna Hronika -

Osumnjičeni za ubistvo bivše supruge Ljiljane V. (54) u Subotici, koji je jutros uhapšen, pronađen je u besvesnom stanju.

On je nakon ubistva pobegao, a posle dvadesetak sati i blokada na izlazu iz Subotice, policijske patrole su pročešljale grad, a osumnjičeni ubica je uhapšen jutros, u ulici Braće Radić, u naselju Prozivka.

Kako nezvanično saznajemo, presekao je sebi vene, ali nije životno ugrožen. Pokušao je da se ubije nakon zočina, a nezvanično saznajemo, da će biti pušten iz bolnice, kao i da je imao velikih problema sa alkoholom.

Osumnjičeni za ubistvo nađen je u crvenom pežou 307, za kojim je policija od sinoć tragala, a očigledno imao kud, jer naselje Prozivka gde je nađen i naselje Ker, gde je izvršio ubistvo, udaljeni su samo nekoliko kvartova.

Tragično ubistvo se dogodila u stanu, u ulici Sergeja Jesenjina, gde je Ljiljana posle razvoda živela sa majkom.

Subotičani su šokirani događajem, a susedi za Ljiljanu kažu sve najlepše, kao i za njenu kćerku koja živi u Engleskoj.

- Saučestvujemo u bolu nesrećne majke, koja je pred svojim očima izgubila dete, kaže komšinica i dodaje da je Ljiljana bila vedra i uvek nasmejana osoba, vredna od mladosti, radila je i u fabrici ranije, a ovoga leta je dosta putovala, kaže komšinica.

Nakon istrage znaće se motiv ubistva, a nezvanično se tvrdi da bivši suprug nije mogao da se pomiri sa činjenicom da Ljiljana ne želi da ponovo živi sa njim, pa joj je presudio nožem.

(Kurir.rs/N.H.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track