ONA JE JEDINA SRPKINJA NA CRVENOJ POTERNICI INTERPOLA: Lepotica, misica, plejboj zečica! Ko je lepa Boba koju traže zbog ubistva
Foto: Printscreen/Facebook

već dve godine je u bekstvu, i o njoj ne postoje nikakve informacije

ONA JE JEDINA SRPKINJA NA CRVENOJ POTERNICI INTERPOLA: Lepotica, misica, plejboj zečica! Ko je lepa Boba koju traže zbog ubistva

Crna Hronika -

Na listi najtraženijih kriminalaca Međunarodne policijske organizacije - Interpol, na takozvanim crvenim poternicama nalazi se i mlada žena iz Srbije koja se traži zbog najgorih zločina među kojima je i ubistvo.

Ona se već dve godine nalazi u bekstvu i o njoj ne postoje nikakve informacije. Ima srpsko i bosansko državljanstvo i tražena je kao pripadnica kriminalne organizacije i ubistva.

Ova misica srpskoj javnosti postala je poznata 2008. godine kada je učestvovala u rijaliti programu "Survajver", a poslednje informacije o njoj objavljene su 2017. godine, od kada joj se gubi svaki trag.

Slobodanka Tošić, nekadašnja plejboj misica, nalazi se na Interpolovoj crvenoj poternici, jer je osuđena da je kao članica grupe Darka Eleza pomogla u pokušaju ubistva Đorđa Ždrala 2006. godine u naselju Vranješ u Lukavici kod Sarajeva.

Slobodanka Tošić
foto: Interpol Printscreen

Podsetimo, Boba Tošić je uhapšena u policijskoj akciji „Lutka“, zajedno s najkontroverznijom ličnošću bosanskog podzemlja Darkom Elezom. Misica je optužena da je u aprilu 2006, po nagovoru Darka Eleza, namamila vođu suparničkog kriminalnog klana Đorđa Ždrala, koga je Elez želeo da likvidira.

Zbog ovoga je misica osuđena na dve i po godine. Tošićeva je tokom postupka negirala krivicu da je učestvovala u pokušaju ubistva. Ona je u septembru pobegla iz kućnog pritvora u Han Pijesku, a trebalo je da se javi na izdržavanje kazne - naveo je tada naš sagovornik.

Jedno vreme se sumnjalo da se upravo krije u Srbiji, gde je navodno bila locirana, ali do današnjeg dana nema zvanične potvrde ove informacije.

Slobodanka Tošić
foto: Printscreen/Youtube/ O KANAL

Slobodanka Boba Tošić srpskoj publici postala je poznata kao zečica s Plejbojeve duplerice i učesnica rijaliti programa „Survajver“, u kome se nije dugo zadržala. Fatalna lepotica je kao devetnaestogodišnjakinja ponela titulu mis fotogeničnosti, nakon čega je počela veoma uspešnu karijeru modela. Lepa Boba, nažalost, sada je poznata kao lice s Interpolove poternice.

Šta je to crvena poternica Interpola

Crvena - najpoznatija, raspisuje se za počiniocima najtežih krivičnih dela, koji moraju da budu uhapšeni i isporučeni.

Žuta - međunarodna objava za pronalaženje nestalih lica.

Narandžasta - kojom se upozoravaju policija, državne službe i internacionalne organizacije na potencijalne opasnosti.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ O KANAL

Plava - obaveštenje o prikupljenim podacima o beguncu ili njegovim aktivnostima.

Zelena - raspisuje se kako bi se dobila obaveštenja ili dala upozorenja o bivšim osuđenicima za koje se sumnja da mogu da počine krivičcno delo u drugim zemljama.

Crna - raspisuje se za identifikaciju leševa.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track